Orange: SURPRIZE pentru MILIOANE de Clienti, ce da GRATIS

Orange pachet

Orange a anuntat noi surprize grozave pentru milioane de clienti din toata tara astazi, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratis noi beneficii de care ar trebui sa profiti cat inca mai sunt disponibile asa.

Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor, cu detalii in aceasta pagina, posibilitatea de a se bucura de noutati pentru cartelele prepay pe care le folosesc in telefoanele proprii, iar asta reprezinta practic o extensie a promotiilor care au fost disponibile pana acum.

Orange a gandit noua sa campanie cu gratuitati pentru clienti cu ideea de a le oferi oamenilor diverse bonusuri saptamanale impreuna cu unul care are 100 GB de internet pentru 100 de zile.

Bonusurile saptamanale sunt schimbate in mod constant de catre cei de la Orange, ele fiind afisate in cadrul aplicatiei MyOrange, sau in contul de clienti de pe website-ul operatorului de telecomunicatii, astfel ca oricine poate afla rapid ce primeste.

Orange permite folosirea acestor bonusuri timp de doar 7 zile, iar pe website-ul sau explica si conditiile in care unele dintre ele pot fi folosite pentru ca nu toate sunt disponibile in orice fel de conditii.

Daca totusi indepliniti conditiile pentru a folosi bonusurile pe care cei de la Orange le ofera, atunci le puteti activa pentru cartela voastra si va puteti bucura de ele timp de o saptamana, sau 100 de zile in cazul bonusului cu 100 GB de internet.

Orange continua astfel promotia prin care a oferit internet gratuit timp de tot 100 de zile pentru clientii sai, sau internet nelimitat timp de o saptamana, acum bonusurile fiind gandite totusi diferit.

Era de asteptat ca Orange sa faca lucrurile intr-un asemenea mod, iar asta pentru ca exista milioane de clienti din toata Romania care asteapta cu nerabdare sa afle ce fel de surprize sunt gandite de catre operatorul de telecomunicatiia cum.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile acestei promotii speciale, asa ca daca sunteti interesati de ea, puteti merge acolo pentru a le descoperi in totalitate inainte de a incrca sa profitati de vreuna.