Android 12 are Dezvaluita o Data de LANSARE pentru Telefoane

Android 12 octombrie

Android 12, urmatoarea actualizare importanta pe care Google vrea sa o lanseze pentru telefoanele din intreaga lume, are in sfarsit o data de lansare dezvaluita de catre compania americana, pentru oricine e interesat.

Mai exact, conform unui presupus document intern al celor de la Google, s-ar parea ca Android 12 ar urma sa fie lansat in data de 4 octombrie de catre companie, insa doar pentru unii dintre utilizatorii care s-ar si putea bucura de update.

Android 12 este in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, compania Google lansand diverse versiuni beta pana in momentul de fata, iar acum se pare ca totul se indreapta spre o lansare a versiunii finale cat se poate de repede.

Cei de la Google listeaza data de 4 octombrie ca fiind cea la care versiunea Open Source a Android 12  va fi pusa in distributie pentru partenerii sai, astfel ca de atunci va putea orice producator de telefoane sa pregateasca lansarea sa.

Android 12 va fi lansat oficial pe 4 octombrie de catre Google, insa dupa cum prea bine stiti deja, doar cei care au telefoane Google Pixel se vor putea bucura de aceasta versiune chiar din respectiva data.

Google distribuie Android 12 doar pe Google Pixel, la fel ca si versiunile anterioare, insa oricare dintre versiunile noi trebuie pregatite de catre fiecare producator de telefoane in parte inainte de a fi lansate pentru clientii din intreaga lume, din pacate.

Android 12 va fi disponibil in mod oficial din 4 octombrie, dar Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, Vivo, etc, vor lansa actualizarea mai tarziu, nimeni nu stie foarte clar cand, pentru ca datele finale vor fi anuntate in curand.

Asta inseamna ca toti cei care au cumparat telefoane de la acesti producatori vor trebui sa mai aiba rabdare pana cand versiunile finale ale Android 12 vor fi puse in distributie si e bine sa fiti pregatiti pentru o asteptare lunga.

Android 12 este unul dintre cele mai mari upgrade-uri lansate de catre Google pentru sistemul sau de operare, astfel ca ne vom putea bucura de multe schimbari foarte bune pe care le asteptam de ceva vreme.