DIGI Romania: IMPORTANT Anunt ce ia prin Surprindere Oamenii

DIGI Romania locuinte

DIGI Romania a publicat un foarte important anunt care vizeaza milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce parea extrem de greu de realizat cu mai multi ani de zile in urma. Mai exact, cei de la DIGI Romania au dezvaluit faptul ca in momentul de fata acopera cu reteaua sa de fibra optica nu mai putin de 7.7 milioane de locuinte din toata Romania, o cifra cu adevarat impresionanta, similara cu cea care anunta ca are 59% din piata de internet fix.

DIGI Romania este de ceva vreme lider pe piata de servicii de internet fix in tara noastra, avand cota de piata de peste 50%, iar grupul de telecomunicatii continua sa isi imbunataeasca infrastructura pentru a ramane in top. Cei de la DIGI Romania au invstit cel mai mult, dintre toate grupurile de telecomunicatii din tara noastra, in infrastructura de fibra optica pentru internetul fix, iar asta i-a ajutat sa devina si sa ramana lideri pe piata, fiind o problema chiar si pentru Telekom.

DIGI Romania: IMPORTANT Anunt ce ia prin Surprindere Oamenii

DIGI Romania a anuntat recent in Spania si oferirea de viteze de peste 2 Gbps pentru clientii locali, si ne putem astepta ca si in Romania sa fie facut un anunt similar in perioada urmatoare de catre operator. Era de asteptat ca acest lucru sa se intample din moment ce si in alte tari din Europa exista operatori de telecomunicatii care ofera servicii de acest gen pentru clientii lor, astfel ca DIGI Romania va fi cu siguranta unul, daca nu chiar primul, dintre cei care le ofera in Romania.

DIGI Romania are preturi mici pentru serviciile de internet de mare viteza, iar asta nu doar in comparatie cu cele din alte tari din Europa, ci si cu cele din Romania, dar are si cea mai buna infrastructura. Performantele pe care DIGI Romania le ofera pe partea de internet fix au satisfacut multi clienti, insa desigur ca experienta depinde de fiecare in aprte si ce tip de dispozitiv electronic foloseste pentru conectarea la internet si utilizarea zilnica.

DIGI Romania va continua cu siguranta sa isi extinda si sa imbunatateasca reteaua sa de internet fix in Romania, asa ca e posibil sa mai anunte si alte noutati in legatura cu ea in 2021.