RCS & RDS: Masura Oficiala, ce le Ofera GRATUIT Clientilor

RCS & RDS distractie

RCS & RDS a anuntat in mod oficial o masura importanta pe care o ia pentru clientii sai din toata Romania, una care le aduce oamenilor si ceva gratuit de care sa se bucure in aceasta perioada. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca pentru clientii care aleg extraoptiunea MAXPAK de la HBO ofera gratuitate de 2 luni la activare, deci va puteti bucura de foarte mult continut grozav la costuri mici si cu 2 luni de gratuitate in perioada contractuala.

RCS & RDS surprinde cu aceasta decizie pe care a luat-o pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care a trecut destula vreme de cand a avut o promotie speciala disponibila pentru noi. Acum lucrurile se schimba in bine pentru clientii RCS & RDS din toata tara, astfel ca daca vreti sa vedeti toate canalele pe care HBO le are, impreuna cu acces la HBO Go, va puteti bucura de tot multumita extraoptiunii MAXPAK disponibila acum.

RCS & RDS: Masura Oficiala, ce le Ofera GRATUIT Clientilor

RCS & RDS a anuntat totul in mod public pentru clientii din toata tara chiar in cursul zilei de ieri, dupa cum puteti vedea si mai jos, 6 canale de televiziune ale celor de la HBO fiind incluse in extraoptiunea MAXPAK. Multumita acestei extraoptiuni pe care cei de la RCS & RDS o ofera pentru toti clientii din toata tara foarte multa lume se poate bucura de canale de televiziune care ofera un nivel ridicat de divertisment pentru oricine e interesat de ele.

RCS & RDS nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera aceste canale de televiziune ca extraoptiune pentru clienti, insa spre deosebire de Telekom, sau Vodafone, nu ofera unul, sau doi ani, de gratuitate. In aceasta idee, puteti macar sa profitati de ceea ce este disponibil in momentul de fata de la RCS & RDS pentru clientii sai pentru a va bucura macar partial de o serie de canale de televiziune care sunt apreciate in lumea intreaga de oameni.

RCS & RDS desfasoara aceasta promotie speciala doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar trebui sa profitati chiar acum de ofertele speciale.