DACIA Duster 2022: Probleme Mari pentru Noile Modele de SUV

DACIA Duster 2022 dificultati

DACIA Duster 2022 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care cei de la DACIA vor sa le puna in vanzare pentru clientii din toata lumea, iar asta deoarece ei cred ca o reimprospatare a seriei anul viitor e de ajutor pentru vanzari. DACIA Duster 2022 este tot versiunea facelift pe care a fost lansata anul acesta, doar ca anul viitor vor fi disponibile o serie de modele speciale care vor avea anumite dotari combinate pentru clientii care vor tot ceea ce e mai bun in masini.

DACIA Duster 2022 este gandita pentru a tine seria de SUV-uri in atentia lumii intregi, insa din pacate e foarte posibil ca vanzarile sa fie substantial afectate de lipsa de semiconductori. V-am spus acum cateva saptamani ca aceasta este o problema foarte reala si foarte serioasa pentru noua serie de masini DACIA Duster 2022, iar asta pentru ca ea afecteaza inclusiv seria Duster 2021 pe care producatorul roman o vinde pentru clienti din toata lumea.

DACIA Duster 2022: Probleme Mari pentru Noile Modele de SUV

DACIA Duster 2022 va avea de suferit de pe urma lipse de semiconductori asa cum este afectata inclusiv seria vanduta in momentul de fata de catre cei de la DACIA, dar inca nu se stie ce fel de masuri ar putea fi luate. E posibil ca DACIA Duster 2022 sa fie livrata fara anumite dotari doar pentru a fi livrata si ele sa fie adaugate ulterior, aceasta masura fiind aplicata deja pentru modelele non-facelift care au fost vandute pana in luna septembrie.

DACIA Duster 2022 ar putea fi afectata de o decizie similara aplicata de catre DACIA doar pentru a putea mentine vanzarile la un nivel ridicat si in 2022, poate chiar si in 2023. Masurile acestea sunt necesare deoarece Duster 3 va fi lansata de catre cei de la DACIA abia undeva prin 2024, astfel ca pana atunci Duster-ul 2021 va fi oferit, iar asta deoarece DACIA Duster 2022 este o serie limitata deci va fi disponibila pentru o perioada scurta de timp.

DACIA Duster 2022 va fi anuntata in mod oficial in prima parte a anului viitor pentru clientii din toata lumea, asa ca ramane sa vedem cat de mari vor fi surprizele pe care ni le va aduce.