Romania: Anunt Alarmant in Valul 4 si Noi Restrictii in Tara

Romania Anunt Alarmant Valul 4 Noi Restrictii Tara

Romania inregistreaza in continuare o crestere alarmanta a numarului de cazuri noi de Coronavirus sute de localitati din toata tara, iar aceasta situatie aduce, din pacate, noi restrictii care sunt impuse pentru a preveni raspandirea la o scara si mai mare a virusului in aceasta perioada.

Romania are in momentul de fata 224 de localitati care au rate de incidenta de peste 3/1000 de locuitori, dublu fata de cifra de acum doar cateva zile, iar pentru toate dintre ele trebuie sa fie impuse restrictiile prevazute de catre lege, in unele dintre ele avand loc deja acest lucru, din pacate.

Romania are, din pacate, printre cele 224 de localitati cu rate de incidenta de peste 3/1000 de locuitori si 48 in care ratele de incidenta au depasit 5/1000 de locuitori, iar in aceste situatii se impun alte restrictii mai dure, intensitatea lor crescand cand se ajunge al o rata de incidenta de 6/1000 de locuitori.

Romania inregistreaza aceste cresteri alarmante a numerelor de cazuri noi din cauza variantei Delta a Coronavirus, aceasta raspandindu-se extrem de rapid in randul oamenilor, ceea ce reprezinta o problema extrem de serioasa, iar dupa cum puteti vedea, restrictiile continua sa fie impuse la scara larga.

Romania, daca acest trend se va mentine in continuare, ar putea sa inregistreze un numar dublu de localitati cu rate de incidenta de peste 3/1000 de locuitori peste doar o saptamana de zile, astfel ca nu ne ramane decat sa speram ca lucrurile se vor imbunatati intr-o masura mai mare in perioada urmatoare.