WhatsApp: Decizia IMPORTANTA, ce Face pentru iPhone, Android

WhatsApp raportare

WhatsApp a luat si dezvaluit o decizie foarte importanta pentru telefoanele iPhone si Android din toata lumea, aplicatia de mesagerie avand facuta o schimbare despre care ar trebui sa stie toata lumea. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze in cadrul aplicatiei de mesagerie o noua functie importanta care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a raporta mesajele pe care le primesc de la diverse persoane in platforma oricand.

WhatsApp vine cu aceasta schimbare majora ca o surpriza extrem de interesanta, iar asta pentru ca pana in momentul de fat anu a fost posibila raportarea mesajelor individuale din conversatii, sau grupuri. Acum cei de la WhatsApp ii ajuta pe oameni sa raporteze mesajele individuale cel mai probabil intr-o tentativa de a mai reduce raspandirea de informatii false, dar si a atacurilor prin care se incearca furtul de date, sau de bani, ale oamenilor.

WhatsApp: Decizia IMPORTANTA, ce Face pentru iPhone, Android

WhatsApp raportare mesaje

WhatsApp modifica si metoda prin care se face raportarea mesajelor, astfel ca daca atunci cand raportam un contact sunt trimise ultimele 5 mesaje catre compania americana pentru analiza, acum e trimis doar cel raportat. Modificarea are menirea de a reduce si tipul de informatii care sunt trimise de catre utilizatori la WhatsApp pentru analiza in vederea depistarii unor probleme si blocarea numarului de telefon de pe care sunt trimise mesajele respective.

WhatsApp este de ceva vreme supusa unei presiuni serioase din cauza campaniilor de tip phishing, sau de dezinformare, care sunt distribuite in masa in cadrul platformei de mesagerie in intreaga lume. Aceasta noua functionalitate este implementata ca o masura de a mai reduce intr-o anumita parte presiunea care este pusa pe WhatsApp, iar in subsidiar ii ajuta pe oameni sa mai scape de atacurile care nu le fac bine in vreun fel si care pot fi extrem de periculoase.

WhatsApp are in momentul de fata aceasta functionalitate noua doar in proces de dezvoltare si e oferit doar pentru versiunile beta ale aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android.