ING Bank: Clientii AVERTIZATI, ce Trebuie sa Stii Chiar Acum

ING Bank frica

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, cu un numar impresionant de clienti in toata tara, dar din pacate toti dintre ei sunt avertizati in legatura cu o problema foarte serioasa. ING Bank continua sa ii atentioneze pe clientii sai din tara in legatura cu problema atacurilor de tip phishing care sunt in plina desfasurare in momentul de fata, ele fiind o reala problema pentru cei care incearca sa isi protejeze banii.

ING Bank are pe website-ul sau in continuare atentionari cu privire la modul in care hackerii se folosesc de atacurile de tip phishing pentru a incerca sa ii pacaleasca pe clienti pentru a le fura datele si banii. Separat de aceste atentionari, multi dintre clienti primesc email-uri cu mesaje din campaniile de phishing derulate de catre diversi atacatori, acestea fiind gandite in ideea de a ii pacali sa renunte la datele care ar permite accesarea de la distanta a conturilor bancare.

ING Bank: Clientii AVERTIZATI, ce Trebuie sa Stii Chiar Acum

ING Bank frica mesaje

ING Bank nu trimite mesaje precum cel din imaginea de mai sus, insa atacatorii incep sa devina din ce in ce mai inteligenti cand vine vorba despre felul in care concep mesajele acestea pentru a pacali oamenii. In momentul in care o persoana acceseaza un link precum cel din email-ul de mai jos, este directionata spre un website fals care ar semana cu cel al ING Bank, insa in realitate acel website e creat pentru a extrage date de la oameni, fara vreo legatura cu banca.

ING Bank i-a atentionat in repetate randuri pe clientii sai din toat atara in legatura cu atacurile de acest gen, iar asta pentru ca ele sunt cel mai des intalnite, insa nu toata lumea stie sa le depisteze. Atacurile sunt gandite si intr-un mod care are menirea de a induce frica in randul clientilor pentru a-i forta sa urmeze instructiunile atacatorilor, iar asa obtine ei acces la datele clientilor ING Bank, dar din pacate in unele cazuri banii furati nu mai pot fi recuperati.

ING Bank are pe website-ul sau toate detaliile despre care ar trebui sa stiti cand vine vorba despre protejarea in fata atacurilor de acest gen si ar trebui sa fiti foarte atenti la recomandari.