DACIA Duster 3: Schimbarile GROZAVE pe care le Vor Clientii

DACIA Duster 3 economica

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie importanta de masini la care cei de la DACIA lucreaza in momentul de fata, iar conform informatiilor de pana acum, Renault si DACIA au ales sa ia cateva decizii majore pentru ea. Mai exact, cei de la DACIA si Renault vor sa faca masini care sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator, care produc emisii mai mici, iar DACIA Duster 3 urmeaza sa beneficiee din plin de aceste decizii majore anuntate acum.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie disponibila in versiune hibrida, poate chiar cu hibridizare completa, iar asta inseamna ca ar trebui sa ofere un consum mult mai mic decat modelele actuale de pe piata. Stim cu totii ca modelele hibride de masini au consum general mai mic decat cel al modelelor obisnuite, iar asta pentru ca functioneaza partial pe electricitate, iar in cazul DACIA Duster 3 asta reduce foarte mult consumul de carburant, in special cand deplasarea e facuta la viteza mica.

DACIA Duster 3: Schimbarile GROZAVE pe care le Vor Clientii

DACIA Duster 3 va fi vanduta in continuare si cu un motor pe benzina, clientii avand dorinta de a cumpara si aceste modele in continuare, dar exista o foarte mare dorinta de achizitie si a modelelor hibride. O DACIA Duster 3 care se poate deplasa zeci de kilometri fara combustibil, doar pe electricitate, poate oferi economii substantiale pe partea de consum de benzina, dar desigur ca modelele acestea sunt deasemenea inclusiv mai scumpe.

DACIA Duster 3 va fi oferita si in versiuni hibride pentru ca Renault si DACIA sunt fortate de catre Comisia Europeana sa renunte pana in 2035, sau 2040 daca va fi extins termenul, la productia de masini care au motoare cu combustie interna. In aceasta idee, DACIA Duster 3 va fi un model care va face tranzitia intre cele doua tehnologii de propulsie, insa nu va fi oferita si intr-o versiune care functioneaza in proportie de 100% cu electricitate, inca.

DACIA Duster 3 va fi prezentata in mod oficial prin anul 2023, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc abia in cursul anului 2024, astfel ca vom afla din timp multe dintre noutatile majore care vor fi dezvaluite.