WhatsApp: Decizia Uimitoare, Schimbarea ASCUNSA in Aplicatie

WhatsApp rambursare

WhatsApp continua sa faca schimbari uimitoare in cadrul aplicatiei sale de mesagerie pentru miliarde de telefoane iPhone si Android, iar acum vorbim despre una care sigur va fi pe placul foarte multor persoane. Mai exact, cei de la WhatsApp au lansat de ceva vreme in India un sistem care permite transferurile de bani intre clienti, dar aparent si platile pentru servicii, iar acum vrea sa duca lucrurile mai departe pentru a atrage si mai multi utilizatori.

WhatsApp a implementat intr-o versiune beta a aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android un mesaj de alerta care le spune oamenilor care folosesc sistemul de transferuri ca pot primi bani inapoi daca il utilizeaza. Ideea pe care WhatsApp o are aici nu e nici pe departe una noua, diverse servicii financiare similare facand fix acelasi lucru pentru a atrage mai multi clienti, insa este surprinzator ca asa ceva ar fi disponibil pentru aplicatia de mesagerie.

WhatsApp: Decizia Uimitoare, Schimbarea ASCUNSA in Aplicatie

WhatsApp rambursare bani

WhatsApp da deocamdata de inteles ca utilizatorii care fac transferuri de bani prin intermediul acestei platforme vor avea posibilitatea de a primi inapoi o parte dintre sumele trimise la 48 de ore dupa trimiterea lor. Aceasta este perioada de timp care trebuie sa treaca din momentul in care se face transferul de bani si pana in momentul in care este afisat mesajul pentru a putea primi bani inapoi pentru transferurile facute deja, dar sumele ar urma sa fie mici.

WhatsApp da de inteles ca ar urma sa le ofere oamenilor o suma fixa pentru banii pe care ii transfera prin intermediul aplicatiei, astfel ca nu pare sa fie vorba despre un anumit procent, desi e posibil oricand ca asta sa se schimbe. Cand WhatsApp va lansa aceste sisteme inclusiv in tarile occidentale, e posibil ca situatia sa fie complet diferita, iar oamenii sa primaesca cu totul alte sume de bani inapoi, insa va trebui sa asteptam si sa vedem ce anume vrea sa faca platforma.

WhatsApp inca nu a anuntat cand anume ar putea lansa acest sistem de plati inclusiv in alte tari de pe glob, deci trebuie sa avem multa rabdare pana cand vom putea spera ca totul va fi oferit.