DEDEMAN: AVERTISMENTUL despre care Trebuie sa Stie Romanii

DEDEMAN protejare

Dedeman, unul dintre cele mai mari lanturi de produse de bricolaj din toata Romania, le transmite tuturor romanilor un avertisment extrem de serios pe care niciunul dintre ei nu ar trebui sa il treaca cu vederea pentru ca le poate genera mari batai de cap. Mai exact, cei de la Dedeman le transmit clientilor din toata Romania sa fie extrem de atenti la falsele campanii de tip phishing care sunt in plina desfasurare in aceasta perioada si care sunt gandite pentru a le fura datele.

Dedeman are o pagina dedicata pe website-ul sau pentru a le explica romanilor din toata tara tot ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu atacurile de tip phishing, astfel ca daca vreti sa stiti ce anume trebuie sa faceti, sau cum sa va feriti, e bine sa cititi ce ni se transmite. Cei de la Dedeman fac aceste anunturi pentru ca in ultima perioada exista foarte multe atacuri de tip phishing in plina desfasurare, iar ele se folosesc de imaginea lantului de magazine.

DEDEMAN: AVERTISMENTUL despre care Trebuie sa Stie Romanii

Dedeman prezinta in mesajul de mai jos si cateva exemple de atacuri de acest gen care sunt in desfasurare in Romania, astfel ca va puteti face si o idee destul de clara cu privire la ceea ce e posibil sa vedeti online. Majoritatea acestor mesaje sunt transmise prin intermediul retelelor de socializare, astfel ca e foarte posibil sa primiti mesaje prin WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, sau in alte medii, care sa arate fix precum cel de mai jos.

Dedeman nu are ce sa faca pentru a opri atacurile de acest gen, ci poate doar sa ii avertizeze pe clientii sai din toata Romania in legatura cu pericolele care exista si le poate spune ca trebuie sa fie foarte atenti. Separat de asta, Dedeman nu are vreun control asupra modului in care se raspandesc aceste mesaje si nici nu poate cere oprirea lor pentru ca retelele de socializare spun mereu ca nu au cum sa controleze transmiterea acestui tip de mesaje.

Dedeman are mai multe detalii despre aceasta problema serioasa chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar in acest moment.