Kaufland: Oficial, ce da GRATUIT in mod GARANTAT Romanilor

Kaufland GARANTAT

Kaufland surprinde pe toata lumea cu un anunt extrem de important care va bucura cu siguranta foarte multi oameni, iar asta pentru ca a decis sa ofere in mod gratuit, dar garantat, produse din cosurile de cumparaturi. Vorbim despre o promotie speciala pentru clientii din toata tara, cei de la Kaufland alegand sa le ofere oamenilor fix ceea ce au nevoie atunci cand isi fac cumparaturile, adica ofera gratuit in mod garantat un produs din cosul de cumparaturi.

Kaufland prezinta mai jos aceasta decizie speciala pe care a luat-o pentru toti clientii sai din toata Romania, astfel ca daca veti avea cosuri de cumparaturi de minim 100 de LEI, veti primi gratuit minim 1 produs. Puteti vedea mai jos care este macanismul acestei promotii pe care cei de la Kaufland au gandit-o pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre 1 produs oferit gratuit la un cos in valoare de 100 de LEI, 2 la 200 LEI, 3 la 300 LEI, etc.

Kaufland: Oficial, ce da GRATUIT in mod GARANTAT Romanilor

Kaufland are o idee extrem de buna aici, iar asta pentru ca in baza acestor gratuitati clientii pot sa nu plateasca produse pe care ei au ales sa le cumpere, deci produse de care chiar au nevoie. Desigur ca exista unele produse care nu fac parte din aceasta promotie speciala, cum ar fi bauturile, tutunul, mancarea pentru bebelusi, insa in rest cei de la Kaufland ofera posibilitatea de a primi gratuit o varietate de produse care sunt vandute in toate magazinele din tara.

Kaufland surprinde in mod foarte pozitiv cu decizia pe care a anuntat-o acum pentur clientii sai din toata Romania, astfel ca n-ar trebui sa treaca nimeni cu vederea ceea ce este disponibil pentru oricine e interesat. Kaufland are aceasta campanie speciala desfasurata in paralel cu una a celor de la LIDL Romania, care sarbatoreste 10 ani de activitate in tara noastra, astfel ca aveti doua lanturi mari de magazine care au oferte excelente acum.

Kaufland desfasoara aceasta campanie pentru o perioada extrem de limitata de timp in Romania, iar detalii cu privire la toate noutatile sunt disponibile chiar in cadrul website-ului sau acum.