Orange: Mesajul pentru MILIOANE dintre Romani care Surprinde

Orange excelenta

Orange are un mesaj foarte important pentru milioane de romani din toata tara, si e unul cu care surprinde din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca a decis sa dezvaluie rezultatele surprinzatoare ale unui test recent. Conform unui test al retelei proprii facut de catre cei de la Ookla pentru reteaua Orange, operatorul de telecomunicatii ar avea cea mai rapida retea de telefonie mobila din Romania, cu detalii complete disponibile in aceasta pagina.

Orange se lauda cu rezultatele obtinute in cadrul acestui test, asa cum a facut intotdeauna, insa era cunoscut faptul ca are o retea foarte performanta, insa diferentele fata de Vodafone sunt in realitate foarte mici. Orange prezinta in testul de mai jos faptul ca reteaua sa de telefonie mobila ofera viteze medii de transfer de date de 45.09 Mbps, in timp ce Vodafone ofera doar 35.89 Mbps, Telekom oferind 19 Mbps, iar in final avem Digi Mobil care ofera numai 18.36 Mbps.

Orange: Mesajul pentru MILIOANE dintre Romani care Surprinde

Orange ofera practic viteze de navigare pe internet care sunt mai mult decat duble fata de cele pe care le ofera Telekom, sau DIGI Mobil, insa asta nu ar trebui sa fie de mult o surpriza pentru cineva. Cei de la Orange au investit foarte multi bani in propria retea de telecomunicatii, iar rezultatele se vad pe deplin, astfel ca performantele de acum sunt rodul unei munci duse timp de ani, si ani, de zile in Romania, iar investitiile vor continua cu siguranta.

Orange se lauda deasemenea cu cele mai bune viteze pentru upload si cele mai mici latente pentru transferul de date, astfel ca in baza rezultatelor obtinute in testul Ookla, este cu mult peste concurenta. Cei de la Orange au iesit in repetate randuri deasupra concurentei in teste de acest gen, astfel ca nu e o surpriza ceea ce vedem acum, insa desigur ca totul depinde de felul in care au fost facute testele, numarul lor, dar si locatiile pentru testare.

Orange a lansat inclusiv o retea 5G pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca vitezele medii pentru transferul de date ar trebui sa mai creasca in perioada urmatoare pentru clientii din toata Romania.