Romania: Crestere Exploziva a Restrictiilor Reimpuse in Tara

Romania Crestere Exploziva Restrictiilor Reimpuse Tara

Romania se confrunta cu un val 4 de infectari cu Coronavirus care genereaza extrem de multe cazuri noi in fiecare zi in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut cand treceam printr-un val de infectari in care nu exista posibilitatea protejarii cu ajutorul vreunul vaccin de la vreo companie.

Romania a inregistrat in ultimele 2 zile peste 7000 de infectari noi pe zi, insa problema cea mai mare este cu cele peste 300 de localitati care sunt in momentul de fata in scenarii cu restrictii din cauza numarului mare de infectari care au dus ratele de incidenta la peste 3/1000 de locuitori, din pacate.

Romania are 352 de localitati in care ratele de incidenta au depasit 3/1000 de locuitori, asta dupa ce cu doar cateva zile in urma erau putin peste 200 in aceasta situatie, rata de crestere a localitatilor cu probleme mari fiind uimitoare, iar 46 dintre aceste localitati sunt orase, deci vorbim de milioane de oameni afectati.

Romania impune folosirea certificatelor COVID in toate aceste localitati pentru unele activitati care nu pot fi facute de catre persoane care nu sunt vaccinate, testate, vindecate in ultimele 6 luni, insa problema si mai mare este ca numarul localitatilor care au rate de incidenta foarte mare va creste in continuare.

Romania Crestere Exploziva Restrictiilor Reimpuse Tara tabel

Romania trece printr-un val de infectari extrem de puternic, unul care e greu de controlat de catre autoritatile din Romania, iar asta, din pacate, duce deja la probleme foarte mari in spitalele din tara, si e de asteptat ca ele sa se inrautateasca subtantial in cursul urmatoarelor luni de zile.