DIGI Romania: Mesajul OFICIAL care Surprinde Clientii Romani

DIGI Romania baieti

DIGI Romania a publicat un nou mesaj oficial pentru clientii sai din toata Romania, unul care vine sa surprinda pe toata lumea, iar asta pentru ca vine cu o veste excelenta pentru aceasta perioada. Mai exact, cei de la DIGI Romania ii anunta pe clientii din toata tara despre filmele pe care le pot vedea in acest weekend prin intermediul Film Now, operatorul avand o selectie extrem de interesanta de titluri care sunt disponibile exclusiv acum.

DIGI Romania a difuzat aseara prin intermediul Film Now filmul The Ravenant, unul care a generat foarte multa atentie cu multi ani in urma cand a fost lansat pentru intreaga lume. In aceasta seara de la ora 21:25 cei de la DIGI Romania spun ca prin intermediul Film Now va putea fi vazut filmul Busola de Aur, o pelicula mai veche decat The Ravenant, dar una care nu este disponibila pentru vizualizare chiar oriunde, asa ca e interesant ca e disponibila.

DIGI Romania: Mesajul OFICIAL care Surprinde Clientii Romani

DIGI Romania spune ca maine va difuza Bad Boys for Life, un film mult mai recent care i-a adus pe marile ecrane pe Will Smith si Martin Lawrence in rolurile celebrilor politisti ai anilor 2000. Separat de toate acestea, cei de la DIGI Romania au deasemenea si multe alte filme si seriale pe care le difuzeaza prin intermediul Film Now pentru toata lumea in mod constant,a stfel ca aveti ce sa urmariti chiar daca nu aveti timp sa vedeti aceste filme.

DIGI Romania ofera posibilitatea de a vedea continutul disponibil prin Film Now doar prin intermediul activarii unei extraoptiuni pe care grupul de telecomunicatii ne-o pune la dispozitie pentru abonamentele de televiziune. Aceasta poate fi activata doar de catre cei care au un abonament de televiziune digitala, iar dupa aceea puteti sa urmariti oricare dintre productiile interesante in fiecare seara, sau chiar pe timpul zilei, daca sunt transmise.

DIGI Romania are mai multe detalii disponibile in cadrul website-ului sau in legatura cu aceste surprize grozave, asa ca puteti sa aflati mai multe chiar de pe website-ul sau.