Samsung GALAXY S22: Design-ul CIUDAT pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S22 are o dezvaluire extrem de interesanta facuta, noua serie de telefoane fiind in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii, iar multumita acestui lucru vedem astazi ceva ce vine ca o surpriza uriasa. Mai exact, in clipul video de mai sus puteti vedea noua camera ciudata pe care Samsung GALAXY S22 ar urma sa o aiba, iar asta a luat prin surprindere multa lume.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa ofere o schimbare radicala de design cu aceasta camera pe care compania Samsung a pregatit-o pentru clientii sai din intreaga lume, iar asta in conditiile in care interesul pentru lansare e urias. Dupa cum puteti vedea, versiunea Ultra a Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba nu mai putin de 5 senzori de imagine integrati de catre cei de la Samsung, iar asta ca un upgrade in comparatie cu camera modelelor actuale.

Samsung GALAXY S22: Design-ul CIUDAT pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba o forma foarte similara cu cea a vechilor modele de telefoane din seria Galaxy Note, iar asta nu e tocmai rau pentru ca multa lume a apreciat acele modele. In ciuda acestui lucru, foarte multi oameni se vor uita destul de ciudat la noua camera care va fi oferita pentru noile modele de telefoane Samsung GALAXY S22, iar asta pentru ca e unul dintre cele mai ciudate design-uri pe care un producator le-a folosit pana in momentul de fata.

Samsung GALAXY S22 ar urma practic sa pastreze design-ul folosit pentru camerele actuale, doar ca un colt din acestea este eliminat, fara vreo explicatie deocamdata, dar probabil ca va veni si ea. Separat de aceasta schimbare neobisnuita pentru camera, telefoanele din seria Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba deasemenea oferite si alte noutati importante pe partea de componente, asa ca desigur ca exista asteptari mari pentru ele.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat undeva pe la inceputul anului viitor, probabil in luna ianuarie, asa ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pana cand aceste modele vor fi oferite pentru noi toti.