Orange: Ce Ofera GRATUIT Pana la 6 Luni pentru Multi Clienti

Orange antena

Orange are o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care clientii din toata Romani pot beneficia gratuit pana la 6 luni de ceea ce este disponibil. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania pana la 6 luni de gratuitate pentru doua extraoptiuni ale Orange TV Go care sunt disponibile pentru toata lumea, iar oricine ar trebui sa profite de ele pentru a vedea tot ceea ce doreste.

Orange le spune clientilor din toata Romania ca in momentul de fata ca pot beneficia de 2 luni de gratuitate pentru optiunea Movie Go Unlimited, si de 6 luni de gratuitate pentru Antena Play. Ambele extraoptiuni pe care Orange le ofera pentru clientii sai din Romania sunt disponibile de ceva vreme deja, astfel ca unii dintre oameni stiu despre ele, in timp ce altii afla pentru prima oara, dar important este ca lumea sa stie ceea ce este oferit de catre operator.

Orange: Ce Ofera GRATUIT Pana la 6 Luni pentru Multi Clienti

Orange permite vizualizarea prin Movie Go Unlimited a unui numar mare de filme direct prin intermediul platformei Orange TV Go, fie ca o faceti de pe un calculator, sau direct de pe telefoane si tablete. In cazul extraoptiunii Antena Play vorbim despre posibilitatea de a vedea o varietate de emisiuni pe care Antena Group le are disponibile in Romania in momentul de fata, iar cei de la Orange ne ofera o perioada foarte lunga de gratuitate pentru a le urmari acum.

Orange stie foarte bine ca exista foarte multi clienti in Romania care ar fi dornici sa profite de aceste extraoptiuni, mai ales ca ele sunt oferite in mod gratuit pentru multi care au abonamente de televiziune. Desigur ca nu puteti sa activati o extraoptiune de acest gen fara a avea un asemenea abonament, cei de la Orange spunand foarte clar acest lucru in momentul in care ne ofera posibilitatea de a activa o extraoptiune de acest gen in Romania.

Orange mai are si alte extraoptiuni disponibile pentru platforma Orange TV Go in momentul de fata, dar pentru acelea nu exista gratuitate disponibila pentru clientii din toata Romania.