WhatsApp face SCHIMBARI, Cum va Arata Aplicatia pe Telefon

WhatsApp sectiune

WhatsApp pregasteste noi schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume, cea mai folosita aplicatie de mesagerie urmand a ne oferi o serie de noutati care vor veni ca unele extrem de bune dupa ce vor fi gata. Mai exact, cei de la WhatsApp vor face pentru toata lumea o serie de modificari pentru sectiunea in care sunt vizibile informatiile cu privire la grupurile de conversatii, astfel ca vom vedea totul intr-un format diferit fata de cel pe care-l stiam pana acum.

WhatsApp face toate aceste modificari in secret in momentul de fata, iar asta pentru ca ele sunt vizibile doar pentru cei care folosesc aplicatia in versiune beta, urmand ca restul sa le vada abia atunci cand vor fi pregatite. Puteti vedea mai jos ca noua interfata pe care WhatsApp a gandit-o pentru a fi vizibila in cazul vizualizarii informatiilor cu privire la grupurile de conversatii seamana mai mult cu cea vizibila in cazul informatiilor despre un anumit contact.

WhatsApp face SCHIMBARI, Cum va Arata Aplicatia pe Telefon

WhatsApp sectiune informatii grup

WhatsApp vrea sa ofere o experienta unificata pentru utilizatorii sai, insa asta si pentru ca acum ne afiseaza mai multe informatii utile cu privire la ceea ce se afla intr-un anumit grup din care facem parte. Cei de la WhatsApp stiu foarte bine ca oamenii vor sa vada cat mai multe informatii posibile cu privire la un grup, inclusiv imaginile, clipurile video, GIF-urile pe care le-au trimis, sau primit, totul fiind acum mult mai usor accesibil pentru noi.

WhatsApp afiseaza intr-o interfata imbunatatita inclusiv mesajele pe care le apreicem, interfata pentru cautarea in interiorul unei conversatii de grup, sau optiunile pentru modificarea fundalului si a sunetelor. WhatsApp a facut totul intr-un asemenea mod incat oamenii sa se poata bucura de cea mai buna experienta posibila, iar totul va fi disponibil in mod oficial cand compania va considera ca modificarile sunt pregatite pentru a fi oferite in mod public.

WhatsApp nu are deocamdata o posibila data de lansare pentru toate aceste modificari la care lucreaza in momentul de fata, asa ca va trebui sa asteptam pana cand totul va fi 100% pregatit.