Netflix: Anuntul OFICIAL Grozav pentru un Serial Important

Netflix sarbatoare

Netflix a publicat un anunt oficial grozav cu privire la un serial foarte important, unul despre care ar trebui sa stie oricare dintre fanii care l-au urmarit in cadrul platformei de streaming video la cerere. Mai exact, vorbim despre serialul The Witcher a celor de la Netflix, unul dintre cele mai urmarite din intreaga platforma, iar conform mesajului publicat mai jos de catre cei de la Netflix, se pare ca lansarea sa a fost programata deja.

Netflix stie ca milioane peste milioane de oameni din intreaga lume asteapta cu nerabdare lansarea sezonului al doilea al serialului The Witcher, iar acum avem si data la care va aparea, aceasta fiind stabilita pentru 17 decembrie. Cu o saptamana inainte de Craciun cei de la Netflix vor da startul sesiunilor de binging pentru abonatii din intreaga lume, iar asta vine ca o veste grozava pentru ca vom avea ce sa vedem cand incepe cea mai mare sarbatoare din an.

Netflix: Anuntul OFICIAL Grozav pentru un Serial Important

Netflix a lucrat foarte mult la acest al doilea sezon al The Witcher, el trebuind initial sa fie lansat in iarna anului trecut, insa pandemia de Coronavirus a blocat filmarile pentru noua productie. Avand in vedere ca lucrurile s-au schimbat si productia a reinceput in vara acestui an, iata ca acum Netflix ne poate promite lansarea noului sezon pentru ziua de 17 decembrie a acestui an, la doi ani distanta de primul sezon al serialului.

Netflix va continua poveste The Witcher cu personajul principal in prim-plan, Geralt of Rivia revenind in atentia oamenilor, mai ales ca a fost lansat si un trailer nou pentru a prezenta actiunea. Este de asteptat ca foarte multe surprize sa fie pregatite de catre Netflix pentru noul sezon al The Witcher, iar asta in conditiile in care in aceasta perioada sunt pregatite multe lansari de filme si seriale foarte importante in cadrul mai multor platforme majore.

Netflix mai are si alte filme, sau seriale, pregatite pentru a fi lansate in cursul urmatoarelor luni, asa ca nu putem decat sa asteptam cu mare interes tot ceea ce este pregatit pentru noi toti.