Valeriu Gheorghita: Avertizare Alarmanta catre Toata Romania

Valeriu Gheorghita Avertizare Alarmanta Romania

Valeriu Gheorghita transmite o avertizare alarmanta pentru toata Romania in plin val 4 de infectari cu Coronavirus, iar asta pentru ca, din pacate, in momentul de fata exista si o problema foarte serioasa generate de numarul mare de infectari in randul persoanelor nevaccinate.

Valeriu Gheorghita le spune tuturor romanilor sa fie extrem de vigilenti si sa se vaccineze pentru ca doar asa va fi oprita pandemia, in caz contrar tara noastra putand fi lovita de valuri succesive de infectari pentru ca variante noi vor aparea constant, iar imunitatea un este una de durata.

“În momentul de faţă avem nevoie de o soluţie de salvare. Suntem ca într-o barcă care se scufundă. Ori, în acest context trebuie să punem bazele unei strategii de educaţie, să învăţăm populaţia să citească ştirile şi informaţia şi întrebarea care îmi vine în minte este ‘Cine să-i înveţe?’ pentru că dacă nu au încredere în învăţători, degeaba îi învaţă, pentru că nu îi vor urma mai departe.

Iar în situaţia asta cred că şi crearea unui cadru prin care oamenii trebuie să înţeleagă că nu mai avem timp de ezitat şi că este cazul să respectăm atât măsurile de prevenţie, cât şi să încercăm să ne adresăm către vaccinare, beneficiind în felul acesta de protecţia oferită de vaccinuri.”