Planeta Marte: VIDEO UIMITOR Publicat de NASA Pentru Omenire

Planeta Marte este prezentata intr-un nou video uimitor de catre cei de la NASA multumita imaginilor inregistrate de catre robotul Perseverance pe suprafata corpului cosmic in ultimele luni. Vorbim despre imagini de inalta rezolutie pe care NASA a reusit sa le inregistreze pe planeta Marte multumita camerelor care au fost montate pe robotul trimis acolo, iar agentia spatiala americana vrea sa vada cat mai mult din ceea ce se intampla pe suprafata planetei.

Planeta Marte are robotul Perseverance pe suprafata sa de ceva vreme, insa de 217 zile el se afla in craterul Jezero unde a incercat sa descopere mai multe in legatura cu ceea ce se vede pe corpul cosmic. Tot mai multe roci si zone din craterul Jezero au fost analizate de catre NASA in ultimele saptamani, iar asa intreaga omenire poate afla acum mai multe in legatura cu planeta Marte si ceea ce nu am vazut pana in momentul de fata acolo.

Planeta Marte: VIDEO UIMITOR Publicat de NASA Pentru Omenire

Planeta Marte are imaginile surprinse de catre robotul Perseverance analizate de catre nu mai putin de 800 de cercetatori din intreaga lume pentru a se dezvalui cat mai multe dintre cele ce se ascund acum acolo. Vorbim despre echipe vaste de oameni care analizeaza fiecare roca, urma de pe suprafata, sau imagine cu orizontul de pe planeta Marte pentru a oferi cat mai multe detalii cu privire la corpul cosmic atat de interesant pentru oameni.

Planeta Marte, dupa cum puteti vedea si in clipul video de la inceputul acestui articol, are inregistrate atat imagini cu rocile sale, si diverze urme de pe suprafata, insa si panoramice cu zone vaste. Oamenii de stiinta de la NASA incearca sa explice cat mai multe dintre detaliile importante care exista pe planeta Marte, insa pentru ca are mai multi roboti acolo, e de asteptat ca numarul de imagini si clipuri video care sunt inregistrate sa creasca substantial.

Planeta Marte urmeaza sa mai fie explorata si de catre alte sonde spatiale si roboti, astfel ca va fi interesant de vazut ce anume va mai fi descoperit acolo de catre oamenii de stiinta.