BCR Romania: Mesajul pentru Toti Clientii, ce Nu Stiau Multi

BCR Romania pensie

BCR Romania transmite un mesaj foarte important pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca foarte multi dintre ei nu stiau ce pot face cu ajutorul aplicatiei George pentru telefoane. Mai exact, cei de la BCR Romania le spun clientilor din toata tara faptul ca acum pot sa foloseasca aplicatia George pentru a vizualiza informatii despre pensiile private pe care le au de la banca, ceva ce in mod normal nu e posibil chiar la fel de usor, deocamdata.

BCR Romania incearca sa le ofere clientilor sai din toata Romania doar cele mai bune experiente posibile pentru administrarea tuturor conturilor, indiferent de care ar fi. Mai jos puteti vedea mesajul pe care BCR Romania il transmite clientilor, aplicatia George pentru iPhone si Android avand o interfata speciala prin care ne permite sa vedem sumele de bani care au fost depuse pentru noi in conturile de pensii private care ne sunt asociate.

BCR Romania: Mesajul pentru Toti Clientii, ce Nu Stiau Multi

BCR Romania are un fond de pensii private pe care il administreaza si foarte multi romani au conturi acolo ca parte a contributiilor sociale pe care le platesc in mod regulat din salariile pe care le obtin. Multi dintre romani nici macar nu stiu ce fel de bani exista in conturile de acest gen, astfel ca aplicatia pentru iPhone si Android simplifica foarte mult procesul de a sti tot timpul ce se intampla cu banii pe care ii aveti in contul de pensie privata.

BCR Romania stie foarte bine cat de interesati sunt romanii sa stie mereu ce se intampla cu banii pe care-i au la banca, astfel ca toate datele sunt accesibile foarte usor intr-o interfata usor de inteles. Cam toate bancile din Romania au implementate in aplicatiile de mobile banking informatii cu privire la fondurile de pensii private, astfel ca BCR Romania nu ofera ceva ce nu exista la alte banci din tara noastra, deci e bine sa stiti ca si la altele beneficiati de ceva similar.

BCR Romania are toate informatiile despre fondurile de pensii private, disponibile chiar pe website-ul sau pentru oricare dintre romanii care sunt interesati sa afle mai multe despre ele.