LIDL Romania: 10 Masini, MII de Premii Oferite GRATUIT Acum

LIDL Romania deceniu

LIDL Romania are in aceste zile o serie de gratuitati despre care oricare dintre clientii din Romania ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca ele ne ofera posibilitatea de a castiga inclusiv 10 masini. Da, ati citit bine, cei de la LIDL Romania dau 10 masini pentru cei 10 ani de existenta in Romania, iar daca va place MINI Cooper, atunci ar trebui sa participati la promotia pe care celebrul lant de supermarket-uri o organizeaza in aceasta perioada.

LIDL Romania le ofera clientilor din intreaga lume posibilitatea de a se bucura de acest concurs cu optiunea de a castiga nu doar cele 10 masini MINI Cooper care sunt puse in joc, ci si alte premii interesante. Puteti vedea mai jos intreaga gama de telefoane mobile si vouchere pe care LIDL Romania le pune in joc pentru romanii care vor sa-si faca cumparaturile in oricare dintre magazinele sale din tara, si exista destule lucruri bune de castigat.

LIDL Romania: 10 Masini, MII de Premii Oferite GRATUIT Acum

LIDL Romania le cere romanilor sa cumpere produse de minim 70 de LEI din magazinele sale pentru a avea sansa de a se inscrie in concursul care se afla in plin proces de desfasurare acum. Trebuie sa finalizati inscrierea fie direct pe website-ul LIDL Romania, fue prin SMS la numarul scurt 1817, iar asa va asigurati de faptul ca veti avea posibilitatea de a castiga unul dintre premiile grozave pe care lantul de supermarket-uri le-a pregatit pentru noi.

LIDL Romania ofera pe langa cele 10 MINI Cooper Countryman si posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10 telefoane Samsung GALAXY S20 FE sau 10.000 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare. Premiile sunt acordate segmentat de catre cei de la LIDL Romania, astfel ca in fiecare saptamana de concurs se acorda o masina, un telefon, sau 1000 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, asa ca in mod constant sunt oferite bunatati.

LIDL Romania desfasoara toata aceasta promotie doar pentru aceste 10 saptamani anuntate de catre lantul de supermarket-uri, astfel ca dupa aceea va trebui sa asteptam alte promotii pregatite de catre companie.