Kaufland: Decizia Excelenta, ce le da GRATUIT Romanilor Acum

kaufland mobil

Kaufland nu rateaza vreo ocazie pentru a-si face clientii fericiti, astfel ca in momentul de fata inca ofera gratuit pentru clientii din toata tara ceva ce toti dintre ei ar trebui sa stie ca le este oferit. Mai exact, cei de la Kaufland ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a castiga o masina tunata, dar si diverse alte premii, daca aleg sa cumpere produse din cadrul magazinelor sale si sa le aiba livrate in propria locuinta acum.

Kaufland a decis sa deschida aceasta promotie speciala pentru clientii sai din toata Romania cu ceva timp in urma, insa ea continua pana la finalul lunii viitoare, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru a cumpara orice va intereseaza. Kaufland incearca sa le ofere tuturor romanilor mai multe oportunitati pentru a se bucura de produse speciale livrate acasa prin aplicatiile Tazz, Glovo, Foodpanda, iar in schimb le ofera o serie de premii excelente.

Kaufland: Decizia Excelenta, ce le da GRATUIT Romanilor Acum

Kaufland pune la bataie o masina BMW Seria 3 tunata impreuna cu 6 console de ultima generatie, deci oricine le poate castiga daca este interesat sa intre in posesia unor asemenea premii. Vorbim despre o masina care costa zeci de mii de euro, daca luam in calcul inclusiv modificarile facute pentru ea, dar si despre 6 console care mai mult ca sigur depasesc valoarea de 1000 de euro, astfel ca de la Kaufland exista doar vesti foarte bune pentru cei intresati.

Kaufland le cere romanilor sa cumpere orice fel de produse din magazinele sale atat timp cat valoarea acestora depaseste 80 de LEI, iar mai apoi le cere sa se inscrie in promotia sa. Totul poate fi facut foarte simplu de catre romanii care sunt intr-adevar interesati sa castige oricare dintre premiile disponibile, iar pe website-ul lantului de hypermarket-uri exista toate detaliile necesare pentru a profita de aceasta promotie speciala chiar acum.

Kaufland mai are si alte promotii speciale in plina desfasurare in momentul de fata, astfel ca oricine poate profita de ele daca este intr-adevar interesat sa faca acest lucru chiar acum.