ING Bank: Mesajul ALARMANT care Vizeaza Toti Clientii Romani

ING Bank alarma

ING Bank transmite un mesaj alarmant pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece vorbim despre o problema extrem de grava care are legatura cu oamenii care-i folosesc serviciile acum. Mai exact, ING Bank continua seria mesajelor de alerta cu privire la atacurile de tip phishing care sunt in plin proces de derulare inclusiv in Romania, iar asta pentru ca milioane de persoane din tara sunt vizate de ceea ce se intampla in aceasta perioada.

ING Bank a creat pentru clientii din toata tara un ghid special pe website-ul sau prin care ofera o serie de explicatii foarte clare cu privire la ceea ce ar trebui sa stie, si sa faca, oamenii pentru a fi in siguranta. ING Bank le spune intai oamenilor ca nu trebuie sa raspunda la orice fel de mesaje suspecte care vin de la persoane, sau entitati, necunoscute, indiferent daca ele sunt trimise prin email, SMS, retelele de socializare, astfel ca trebuie sa fim foarte vigilenti.

ING Bank: Mesajul ALARMANT care Vizeaza Toti Clientii Romani

ING Bank spune ca in cazul persoanelor necunoscute care ne cer sa le oferim date despre noi, ar trebui sa le cerem deasemenea date despre ele pentru a avea o idee oarecum clara cu privire la persoana cu care comunicam. ING Bank recomanda deasemenea evitarea transferarii de sume de bani in asa-numite “conturi seif” pentru ca ele sa fie protejate, iar asta deoarece efectul real ar putea fi unul complet diferit, iar acei bani ar putea deveni inaccesibili chiar si pentru noi.

ING Bank ne spune sa nu accesam orice fel de atasamente din documentele pe care le primim prin email, SMS, etc, si sa nu furnizam sub vreo forma informatii personale catre orice fel de persoane necunoscute. Foarte important este, confirm ING Bank, sa nu uitam ca nu putem folosi un card ca instrument de incasare, ci doar ca unul de plata, iar in cazul OLX, daca ne cere cineva datele cardului pentru a ne plati ceva, nu trebuie sa le oferim.

ING Bank are pe website-ul sau toate aceste detalii pentru clientii din toata Romania, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate aceste detalii importante despre care nu ati stiut pana acum.