Netflix: Doua Vesti OFICIALE Grozave pentru Toti Abonatii

Netflix britney

Netflix a anuntat doua vesti oficiale grozave pentru toti clientii sai din toata lumea, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii chiar acum ce se intampla in cadrul platformei de streaming video la cerere. Mai exact, cei de la Netflix le-au transmis oamenilor din intreaga lume informatii oficiale cu privire la lansarea a doua filme foarte importante pe care platforma de streaming video la cere le-a dezvaluit pentru lansare cu ceva timp in urma.

Netflix vorbeste in primul rand despre faptul ca in cadrul platformei a fost lansat in sfasit Britney vs Spears, un documentar care prezinta drama prin care a trecut celebra cantareata Britney Spears. Acest documentar a fost prezentat cu destul de mult timp in urma de Netflix, celebra cantareata americana prezentandu-si povestea de viata cat timp a fost sub tutela tatalui sau, dar si perioada in care a reusit sa iasa de sub aceasta pentru a decide singura pentru viata ei.

Netflix: Doua Vesti OFICIALE Grozave pentru Toti Abonatii

Netflix spune deasemenea ca si filmul The Harder They Fall are acum o data de lansare stabilita in mod oficial, astfel ca incepand cu data de 3 noiembrie il vom putea vedea in cadrul platformei. Filmul are cativa actori celebri in rolurile principale, Idris Elba, Jonathan Majors si Regina King numarandu-se printre ei, astfel ca vom avea o pelicula extrem de interesanta oferita de catre Netflix pentru vizionare incepand cu aceasta data, ceea ce e o veste excelenta.

Netflix are deasemenea multe alte tiluri si mai interesante pregatite pentru toata lumea in perioada urmatoare, astfel ca vom avea si mai multe surprize bune de care sa ne bucuram. Cei de la Netflix au pregatit lansari pana la finalul acestui an, asa ca daca asteptati cu interes ceva care sa apara in cadrul platformei de streaming video la cerere, ei bine asteptarea va lua sfarsit destul de curand, tomna fiind plina de lansari foarte inteesante.

Netflix anunta in mod regulat noutatile cu privire la lansarile pe care le pregateste pentru clienti, si exista destule noutati extrem de importante despre care ar trebui sa stie toata lumea.