WhatsApp: Ce Modificare ASCUNDE Aplicatia pentru Telefoane

WhatsApp exceptie

WhatsApp face noi schimbari importante pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea, aceasta este una dintre cele bune pe care le putem astepta de la platforma de mesagerie. Acum cateva saptamani au aparut primele informatii care sugerau faptul ca WhatsApp urmeaza sa implementeze in cadrul aplicatiei pentru iPhone a unei noi functii care va permite modificarea tipurilor de persoane care ne pot vedea statusurile.

WhatsApp va implementa pentru toata lumea posibilitatea de a seta ca anumite contacte din agenda noastra sa nu poata vedea statusurile noastre din platforma, fara a restrictiona accesul tuturor la ele. In momentul de fata aplicatia WhatsApp pentru telefoanele mobile ne permite sa lasam pe oricine sa vada statusurile noastre, sa le blocam pentru toata lumea, sau sa le afisam doar pentru contactele din agenda noastra de contacte, deci optiuni limitate.

WhatsApp: Ce Modificare ASCUNDE Aplicatia pentru Telefoane

WhatsApp exceptie contacte

WhatsApp va implementa inca o optiune, a patra, care va permite afisarea statusurilor noastre catre toate contactele, cu exceptia celor le care le alegem pentru a nu vedea informatiile acestea. WhatsApp vrea sa ne ofere mai mult control asupra informatiilor despre statusuri pe care altii le pot vedea in cadrul aplicatiei, ceea ce este o veste excelenta, dar deocamdata aceasta noua functionalitate este disponibila doar in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android.

WhatsApp a implementat aceasta schimbare majora acum cateva saptamani in aplicatia pentru iPhone si ea ajunge acum in Android, semn ca procesul de dezvoltare al ei se desfasoara cu rapiditate si inconditii bune. Asta inseamna ca vom vedea functia lansata in cadrul aplicatiei WhatsApp pentru iPhone si Android in cursul urmatoarelor luni, cel mai probabil pana la finalul acestui an, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie finalizat asa cum trebuie de catre compania americana.

WhatsApp mai are si alte schimbari grozave pregatite pentru toata lumea, insa ele vor fi disponibile in timp, luni de zile de dezvoltare fiind necesare pentru ca totul sa fie pregatit asa cum trebuie.