BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT, ce Transmite Clientilor

BANCA Transilvania gestionare

BANCA Transilvania are un mesaj important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le transmite acestora ceea ce pot face in momentul de fata folosind doar aplicatia BT Pay pentru telefoane. Cei de la BANCA Transilvania le spun clientilor din toata Romania faptul ca prin intermediul aplicatiei BT Pay pentru telefoane mobile au posibilitatea de a gestiona platile pe care trebuie sa le faca clientii pentru credite si nu numai.

BANCA Transilvania are implementata in aplicatia BT Pay pentru telefoanele mobile o interfata speciala care le permite oricaror clienti sa vada foarte rapid care le sunt obligatiile de plata pe care trebuie sa le respecte. In baza acestora, cei de la BANCA Transilvania spun ca romanii pot afla imediat care sunt obligatiile imediate pe care trebuie sa le achite, si care sunt cele care au o alta data pana la care trebuie facuta o plata obligatorie pentru a nu ajunte la termen.

BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT, ce Transmite Clientilor

BANCA Transilvania gestionare obligatii

BANCA Transilvania a lansat aplicatia BT Pay pentru telefoane mobile de ceva vreme, iar in cadrul sau a implementat o multitudine de schimbari speciale pentru clientii care vor sa-si administreze din telefoane conturile. BANCA Transilvania stie foarte bine cat de interesati sunt romanii sa se bucure de functiile speciale care sunt implementate in aplicatiile sale, iar dupa cum puteti vedea mai sus, exista destule noutati foarte importante de care putem profita.

BANCA Transilvania are o multitudine de functii foarte utile disponibile in cadrul aplicatiei BT Pay, ele fiind gandite pentru a ne usura munca de a ne administra conturile cu banii pe care-i avem la banca. Separat de asta, BANCA Transilvania ne ofera rapid posibilitatea de a transfera bani catre oricare alte conturi dorim, sa facem plati cu telefoanele, si multe altele, totul direct din aplicatia BT Pay, detalii despre toate functiile fiind disponibile in cadrul website-ului bancii.

BANCA Transilvania distribuie in mod gratuit aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum pentru toti romanii care sunt interesati de ele.