iOS 15: Problema care Sterge Pozele din Telefoanele Oamenilor

iOS 15 Problema care Sterge Pozele din Telefoanele Oamenilor

iOS 15 are o problema foarte serioasa pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca un bug existent in aplicatia Mesaje, Messages, a sistemului de operare duce la stergerea pozelor care sunt salvate de catre utilizatori in propriile dispozitive.

iOS 15 a fost lansat saptamana trecuta de catre cei de la APple, iar o actualizare este deja in dezvoltare pentru a rezolva aceasta problema a mesajelor, insa din pacate deocamdata nu se stie cand anume va fi ea lansata pentru toata lumea.

iOS 15 nu are deocamdata rezolvat aproblema in iOS 15.1 beta 2, insa probabil ca versiunea beta 3 va veni cu o solutie pentru ca toti oamenii sa se poata bucura de o experienta cat mai buna cand vine vorba despre salvarea pozelor care sunt primite prin mesaje de acest gen.

iOS 15 a fost lansat de catre compania Apple dupa multe luni de dezvoltare, insa in ciuda faptului ca a fost testat si pregatit pentru a fi pus in distributie, din pacate nu au fost rezolvate chiar toate problemele care au fost descoperite de catre utilizatori.

iOS 15 este totusi imbunatatit in mod constant de catre compania Apple pentru a fi rezolvate toate problemele descoperite, asa ca trebuie sa avem rabdare ca totul sa revina la normal, lucru care in mod sigur se va intampla, insa nu extrem de rapid.