BCR Romania: Cerere de ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BCR Romania interceptare

BCR Romania transmite o cerere cu o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre probleme serioasa de care oamenii trebuie sa stie. Cei de la BCR Romania le spun romanilor din toata tara ca trebuie sa fie extrem de atenti la retelele WiFi pe care le folosesc, iar asta pentru ca unele dintre ele pot fi compromise de catre hackeri pentru a le fura datele fara ca ei sa stie acest lucru.

BCR Romania vorbeste despre protectia in cazul folosirii retelelor WiFi dupa ce acum cateva saptamani le recomanda oamenilor sa nu foloseasca retelele de acest gen in anumite locuri publice din cauza pericolelor existente. BCR Romania stie foarte bine ca retelele WiFi compromise pot fi folosite pentru a intercepta comunicarile oamenilor si a afisa pagini de internet false prin care sa le fure datele pe care le pot folosi apoi pentru a le accesa conturile bancare.

BCR Romania: Cerere de ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BCR Romania spune ca retelele WiFi gratuite pot fi compromise pentru ca atunci cand un client al unei banci incearca sa se conecteze la un website la bancii, sa vada de fapt o pagina clonata, malitioasa. Datele introduse in respectiva pagina vor ajunge direct la hackerii care le pot folosi mai apoi pentru a fura banii oamenilor fara ca ei sa stie ce se intampla in realitate, iar problemele de acest gen sunt mai frecvente decat credem, conform BCR Romania

BCR Romania are pe website-ul sau toate aceste sfaturi de securitate foarte importante despre care ar trebui sa stie oricare dintre clientii din toata Romania, asa ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la ele. Din pacate, daca aveti datele furate de catre hackeri, exista posibilitatea ca BCR Romania sa nu ii mai poata recupera, asa ca trebuie sa aveti grija sa nu le oferiti oamenilor de rea credinta ocazia de a va fura datele personale si implicit banii.

BCR Romania incearca sa ii protejeze pe clientii sai din toata Romania cu recomandarile acestea, insa e nevoie si ca oamenii sa inteleaga riscurile pentru a intelege cand sunt potentiale victime.