DACIA Logan 3: Lansarea Modelului SPECIAL Asteptat Intens

DACIA Logan 3 tranzitie

DACIA Logan 3 este noua generatie de masini sedan pe care cei de la DACIA au lansat-o cu doar cateva luni in urma pentru clientii din toata lumea, ea fiind pusa in vanzare cu o varietate de noutati importante asteptate de oameni. Printre noutatile care au fost lansate impreuna cu DACIA Logan 3 nu se numara si integrarea unei propulsii 100% electrice, dar se pare ca acest lucru ar putea fi in planurile producatorului roman pentru viitor.

DACIA Logan 3 ar putea fi lansata mai devreme decat ne asteptam intr-o versiune 100% electrica, iar asta pentru ca DACIA intentioneaza sa faca trecerea spre masinile cu propulsie de acest gen undeva intre 2035 – 2040, in functie de regulile Comisiei Europene. Recent a fost dezvaluit de catre cei de la Renault faptul ca DACIA Duster 3 va fi oferita intr-o versiune electrica de catre producatorul roman, insa nu de la inceput, ci la cativa ani dupa lansarea primelor versiuni.

DACIA Logan 3: Lansarea Modelului SPECIAL Asteptat Intens

DACIA Logan 3 este facuta pe aceeasi platforma care va fi fabricata si DACIA Duster 3, deci exista sanse ca ea sa fie initial oferita intr-o versiune 100% electrica, si abia apoi sa vedem SUV-urile facand trecerea la acest tip de propulsie. Cei de la DACIA vor sa tina costurile masinilor electrice la un nivel cat se poate de redus, astfel ca nu e exclus ca tehnologia sa ajunga initial in DACIA Logan 3 unde sa si fie testata inainte de a fi integrata intr-un SUV precum Duster 3.

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie lansata intai intr-o versiune hibrida, probabil nu la foarte mult timp dupa Jogger, mai ales daca implementarea nu va fi una chiar atat de costisitoare pentru cei de la Renault si DACIA. Desigur ca pretul DACIA Logan 3 va creste atat pentru versiunile hibrida si cea electrica, insa in cazul celei din urma, cand va fi lansata, e foarte posibil sa fie vorba si despre un pret de vanzare cu mult peste asteptarile multor oameni.

DACIA Logan 3 este disponibila pentru achizitie acum doar in versiuni care au motoare cu combustie interna, iar o versiune hibrida ar putea fi lansata dupa 2023, cea electrica putand fi anuntata undeva aproape de 2030.