Orange: Vesti Excelente, ce Primesc GRATUIT Clientii 7 Zile

Orange ferma

Orange are noi vesti excelente pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere acestora posibilitatea de a se bucura in mod gratuit timp de 7 zile de un beneficiu care poate fi interesant pentru multa lume. Mai exact, cei de la Orange continua sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de acces gratuit in cadrul aplicatiei Orange Games, una care va poate scuti de plictiseala in momentele in care nu aveti ce face.

Orange a lansat aceasta aplicatie cu destul de mult timp in urma pentru clientii din toata Romania, iar in cadrul sau ofera o varietate de jocuri pe care oricare dintre ei le poate incerca, si se poate bucura de o experienta lipsita de reclame, sau in-app purchase-uri. Orange a vrut sa creeze o experienta noua pentru cei care se joaca de pe telefoanele mobile, iar aplicatia Orange Games le poate oferi oamenilor fix acest lucru multumita conceptului din spatele sau.

Orange: Vesti Excelente, ce Primesc GRATUIT Clientii 7 Zile

Orange cere putin peste 1 euro pentru accesul la aplicatia sa, chiar daca prima saptamana e gratuita, deci oricine poate incerca experienta oferita de catre aplicatie pentru a vedea daca merita sa plateasca pentru ea, sau nu. Orange are o selectie limitata de jocuri care fac parte din cadrul acestei aplicatii, deci nu veti putea juca chiar orice, insa asta pentru ca in spatele conceptului sta ideea de a fi oferita o experienta cat mai buna pentru toata lumea.

Orange prezinta mai sus si unul dintre jocurile care sunt disponibile pentru clientii din toata Romania care sunt dornici sa testeze aplicatia, deci aveti o vaga idee cu privire la ceea ce veti intalni dupa ce o veti instala. In cadrul aplicatiei celor de la Orange exista si multe alte titluri cel putin la fel de interesante, insa marile jocuri din magazinele de aplicatii App Store si Google Play Store lipsesc cu desavarsire, sau sunt oferite intr-o forma mai limitatata acum.

Orange are toate detaliile despre aceasta aplicatie in cadrul website-ului sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea toate informatiile necesare vis-a-vis de folosirea sa, asa ca nu trebuie sa va faceti prea multe griji.