WhatsApp: Mesajele OFICIALE Importante pentru Toti Oamenii

WhatsApp disparitii

WhatsApp a publicat doua mesaje oficiale foarte importante pentru toti oamenii din intreaga lume, cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta incercand sa le arate oamenilor ca le ofera siguranta pe care o cer. Mai exact, cei de la WhatsApp au publicat mai jos noi informatii cu privire la modalitatile prin care oamenii pot ascunde de oricine informatiile cu privire la ultima lor activitate in cadrul platformei de mesagerie, ceva ce este oferit ca predefinit acum.

WhatsApp are in cadrul meniului de setari disponibile optiuni care ne permit sa tinem departe de ochii oricaror curiosi informatii cu privire la statusurile pe care le publicam, dar si la activitate. Din meniul cu setari pentru intimitate putem sa dezactivam atat posibilitatea ca oricine sa vada ultima noastra activitate in cadrul WhatsApp, dar si statusurile pe care le publicam, in aceasta ultima situatie fiind disponibile mai multe setari pentru noi toti.

WhatsApp: Mesajele OFICIALE Importante pentru Toti Oamenii

WhatsApp pune deasemenea accent mare si pe mesajele care dispar dupa ce sunt vazute o singura data in cadrul platformei, o functionalitate de care foarte multa lume s-ar putea bucura, dar de care nu toti stiu. Puteti vedea mai jos ca WhatsApp a preluat de la Snapchat functionalitatea care ne permite sa trimitem un mesaj catre o alta persoana, el disparand imediat ce este vazut de catre ea, fara a mai putea fi redeschis pentru a fi urmarit din nou.

WhatsApp a implementat totul exact precum in cadrul Snapchat dupa ce foarte multa lume a cerut aceasta functionalitate noua timp de mai multi ani, asa ca este bine ca ea a fost implementata intr-un final. Cei de la WhatsApp stiu foarte bine cat de importante sunt aceste functionalitati pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca de aceea le aduc in atentia tuturor in momentul de fata pentru ca ei sa se poata bucura de ele cat mai pot.

WhatsApp mai pregateste si alte schimbari majore pentru oamenii din toata lumea, iar ele vor veni treptat, asa ca trebuie doar sa avem rabdare ca ele sa fie oferite in mod oficial pentru noi.