BRD Romania: AVERTIZARE ce Vizeaza Clientii Romani din Tara

BRD Romania atentie

BRD Romania are o avertizare importanta care ii vizeaza pe clientii sai romani din toata tara, iar asta pentru ca tot ceea ce le transmite ar trebui sa fie foarte serios in atentia lor in momentul de fata. BRD Romania vorbeste in cadrul website-ului sau despre o problema extrem de serioasa, cea a cumparatorilor falsi, adica acele persoane care incearca sa pacaleasca oamenii sa le furnizeze informatii despre identitatea si cardurile bancare, impreuna cu cele de logare in platformele bancare.

BRD Romania stie foarte bine cat de periculoase sunt atacurile de acest gen in urma carora foarte multe persoane pot fi pacalite sa-si cedeze informatiile personale, astfel ca incearca sa ii ajute pe romani sa ramana in siguranta. BRD Romania le recomanda romanilor sa nu se lase pacaliti de asa numitii “cumparatori falsi”, adica in principal cei pe care-i stim de pe OLX, care promit sa cumpere diverse produse de la noi si ne cer datele cardurilor pentru a transfera banii.

BRD Romania: AVERTIZARE ce Vizeaza Clientii Romani din Tara

BRD Romania spune ca trebuie sa fim vigilenti pentru ca in vederea primirii unei sume de bani, nu este necesar sa furnizam datele cardurilor noastre catre o anumita persoana, ci doar codul IBAN. Daca aveti vreun produs la vanzare pe OLX, sau alta platforma online, atunci fiti vigilenti si nu va cedati datele cardurilor catre acele persoane pentru a primi vreun ban deoarece singurul lor scop este de a va fura banii din conturi in baza datelor furnizate.

BRD Romania spune deasemenea ca nu trebuie nici sa autorizam vreo tranzactie online pe care nu o cunoastem, iar asta pentru ca asa finalizam practic furtul initial de catre vreo persoana de rea credinta. Trebuie sa refuzam sa autorizam orice fel de plati pe care nu le cunoastem pentru ca banii nostri sa nu ajunga in posesia unor persoane necunoscute, cei de la BRD Romania punand mare accent pe protejarea oamenilor in aceste conditii.

BRD Romania are toate detaliile privind aceasta avertizare disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii, puteti merge acolo pentru a le descoperi.