DIGI Romania: Mesajul Oficial, ce da GRATUIT pentru Clienti

DIGI Romania pachet

DIGI Romania are o noua veste excelenta pentru clientii sai din toata tara pentru ca le mai ofera ceva gratuit pe langa toate gratuitatile de care foarte multi dintre ei se bucurau oricum pana in momentul de fata. DIGI Romania a decis ca este iar momentul sa faca o campanie prin care sa convinga clientii din toata tara sa activeze extraoptiunea MAXPAK pentru abonamentele de televiziune digitala, astfel ca ofera 2 luni de gratuitate pentru ea.

DIGI Romania nu e la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a mai avut in trecut surprize similare anuntate pentru toti cei care platesc abonamente pentru serviciile sale. DIGI Romania ofera posibilitatea de a beneficia de 2 luni de gratuitate pentru canalele HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax si Cinemax 2, toate dintre ele fiind disponibile in format HD pentru clientii din toata tara de la operatorul de telecomunicatii.

DIGI Romania: Mesajul Oficial, ce da GRATUIT pentru Clienti

DIGI Romania pachet optiuni

DIGI Romania impune totusi incheierea unui contract care sa aiba o perioada de valabilitate de 2 ani de zile, astfel ca beneficiati de doar 2 luni de gratuitate care sunt impartite in fiecare an din contractul pe care il semnati. Impreuna cu accesul la cele 5 canale de televiziune, cei de la DIGI Romania le mai ofera clientilor si posibilitatea de a urmari tot continutul lor inclusiv prin HBO Go, oricand doresc, acesta fiind un bonus important.

DIGI Romania incearca sa concureze cu alti operatori de telecomunicatii care le promit clientilor oferte mult mai bune totusi, cu pana la 2 ani de gratuitate pentru HBO si HBO Go in tara noastra daca incheie abonamente de televiziune. DIGI Romania nu a avut vreodata oferte atat de bune pentru clientii sai, astfel ca trebuie sa ne multumim cu doar aceste 2 luni de gratuitate care ne sunt oferite in momentul de fata de catre operator in tara.

DIGI Romania are toate detaliile acestei promotii disponibile in cadrul propriului website, astfel ca oricine este interesat sa le afle, poate sa intre acolo pentru a vedea si care sunt conditiile pentru activare.