WhatsApp: Schimbari Noi, SECRETUL Dezvaluit pentru Telefoane

WhatsApp durata

WhatsApp surprinde utilizatorii din intreaga lume cu nou schimbari pregatite pentru oameni, iar asta deoarece un nou secret a fost dezvaluit acum, iar el ne arata ce fel de imbunatatiri urmeaza sa fie oferite. V-am spus acum ceva timp ca WhatsApp se pregateste sa ne ofere o noua functie speciala care va permite trimiterea de mesaje care dispar la o anumita perioada de timp dupa ce au fost trimise, compania lucrand in continuare la dezvoltarea lor in aplicatie.

WhatsApp a dezvaluit in cadrul unei versiuni beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, o noua optiune pentru mesajele care dispar dupa ce sunt trimise, astfel ca avem control mai fin decat pana acum. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat acum si optiunea ca mesajele sa dispara la 24 de ore dupa ce au fost trimise, in loc de optiunile anterioare de 7 zile, sau 90 de zile, deci putem sa trimitem mesaje care dispar mult mai rapid.

WhatsApp: Schimbari Noi, SECRETUL Dezvaluit pentru Telefoane

WhatsApp durata timp

WhatsApp ne lasa sa alegem dupa ce perioada de timp dispar mesajele pe care le trimitem, astfel incat sa putem purta discutii cu oamenii care nu vor ramane permanent in cadrul platformei. Aceasta optiune este una excelenta pentru ca ne ajuta sa ne asiguram de faptul ca anumite mesaje dispar in totalitate din WhatsApp, asta totusi desi oricine poate face o captura de ecran pentru ca mesajele pe care le vede sa nu dispara chiar in totalitate din platforma.

WhatsApp nu blocheaza posibilitatea de a face capturi de ecran atunci cand vedem conversatiile din aplicatia pe care o folosim, dar nu toata lumea stie cum sa faca acest lucru, deci functia este totusi utila. Multa lume se va putea bucura de ea pentru a trimite mesaje pe care alti oameni nu le vor putea salva, iar aceasta functie se alatura celei care permite trimiterea de mesaje care pot fi vazute o singura data de catre cei care le deschid.

WhatsApp implementeaza mai multe functii noi care sa fie similare cu cele pe care le are Snapchat, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca vom mai vedea si altele in viitorul nu foarte indepartat.