DACIA Duster 3: Schimbari MARI la care NIMENI Nu se Astepta

DACIA Duster 3 aston

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie importanta de SUV-uri la care DACIA lucreaza in momentul de fata, este asteptata de catre milioane, peste milioane, de oameni din intreaga lume in momentul de fata. Cei de la DACIA au DACIA Duster 3 in dezvoltare de ceva vreme, iar lansarea sa a fost anuntata in mod oficial inclusiv de catre Renault, informatiile oficiale de pana acum anuntand ca lansarea sa ar putea avea loc undeva prin 2023, sau 2024.

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai importante masini pe care cei de la DACIA le vor lansa in anii urmatori, iar felul in care va arata masina va fi serios influentat de catre unul dintre cei mai importanti designeri auto. Incepand cu luna trecuta, la DACIA lucreaza Miles Nürnberger, care dupa peste 7 ani petrecuti in cadrul Aston Martin, da ati citit bine, a ales sa lucreze cu Renault pentru viitoarele masini care vor fi lansate, inclusiv DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3: Schimbari MARI la care NIMENI Nu se Astepta

DACIA Duster 3 inca nu are design-ul finalizat, iar zvonurile de pana acum spun ca va semana bine cu Bigster, insa cu o schimbare atat de importanta la varful echipei de designeri din cadrul DACIA, cam orice devine posibil. Cu noul vicepresedinte la conducerea echipei de design, DACIA ar putea lansa un DACIA Duster 3 care sa aiba un design cu mult, mult, mai interesant decat ceea ce astepta toata lumea, iar asta pentru ca e de asteptat ca noul designer sef sa vrea sa isi puna amprenta asupra acestui nou SUV.

DACIA Duster 3 cu design dezvoltat sub conducerea unui om care decidea cum arata masini de zeci de ori mai scumpe este ceva la care nimeni nu se astepta, dar ceva care poate transforma complet DACIA. Transformarea este unul dintre obiectivele pe care noul vicepresedinte al diviziei de design il are, poate chiar si pentru DACIA Duster 3, dar mai mult ca sigur pentru viitoarele modele care vor fi lansate de catre DACIA, poate chiar si de Renault.

DACIA Duster 3 ar putea fi una dintre cele mai impresionante masini pe care cei de la DACIA le vor lansa pentru clientii din toata lumea, dar poate nu doar pe partea de design.