DIGI Romania: Anuntul OFICIAL, ce Credeau Romanii Imposibil

DIGI Romania revolutionar

DIGI Romania a facut un anunt oficial pe care foarte multi romani il credeau imposibil, dar care iata ca vine ca o surpriza incredibila din parte acompaniei de telecomunicatii in momentul de fata pentru tara noastra. Cei de la DIGI Romania au anuntat romanii din toata tara in legatura cu faptul ca incepand de la finalul acestui an vor pune la dispozitia oamenilor conexiuni de internet fix cu viteze care depasesc bariera de 1 Gbps, ceva ce v-am spus ca se va intampla.

DIGI Romania a anuntat acum cateva saptamani lansarea in Spania a conexiunilor de pana la 10 Gbps pentru toti clientii, iar acum aduce si in Romania aceasta schimbare majora pe partea de servicii. DIGI Romania a anuntat ca incepand cu decembrie 2021 va lansa in Romania servicii de internet fix cu viteze de 2.5 Gbps, urmand ca din 2022 sa ofere inclusiv viteze de pana la 10 Gbps pentru oricare dintre clientii dornici sa profite de acest avans tehnologic.

DIGI Romania: Anuntul OFICIAL, ce Credeau Romanii Imposibil

DIGI Romania revolutionar internet

DIGI Romania ofera serviciile de internet fix cu viteze de pana la 2.5 Gbps la pretul de doar 45 de LEI pe luna, unul incredibil de mic, in timp ce serviciile de internet fix cu viteze de pana la 10 Gbps vor costa doar 50 de LEI. DIGI Romania le va permite oricaror clienti din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Timisoara sa lanseze inclusiv precomenzi pentru a putae avea activate noile servicii cand vor fi lansate, astfel ca va puteti uita in contul de client pentru o asemenea optiune.

DIGI Romania le va permite clientilor din toata Romania sa se bucureze de viteze de internet fix de pana la 10 Gbps, dar va trebuie si routere, sau calculatoare, capabile sa le atinga. Routerele care pot distribui vitezele de pana la 10 Gbps nu sunt tocmai ieftine, iar PC-urile au nevoie de componente ultra performante pentru a putea sustine viteze de acest gen, insa probabil ca DIGI Romania va oferi routere WiFi speciale pentru cei care aleg aceste servicii.

DIGI Romania incepe o noua revolutie in Romania cu aceste servicii, si ramane de vazut cat va dura pana cand vreun operator concurent va putea oferi ceva similar, dar e posibil ca asta sa nu se intample prea curand.