Netflix: Anuntul IMPORTANT Legat de un foarte Popular Serial

Netflix si-a surprins din nou abonatii din intreaga lume cu un anunt important care are legatura cu un serial foarte popular si asteptat de catre multa lume, iar asta in conditiile in care 2021 a fost un an greu pentru companie. Ozark, unul dintre cele mai populare seriale din cadrul Netflix, are primul trailer oficial lansat de catre platforma de streaming video la cerere si mai sus il puteti vedea, daca sunteti interesati de noua creatie a companiei americane.

Netflix a decis ca sezonul 4, care urmaza sa fie lansat, va fi ultimul pentru serialul Ozark, iar partile 1 si 2 vor fi disponibile in cadrul platformei de streaming video la cerere undeva in cursul anului 2022. Jason Bateman, celebrul actor care interpreteaza personajul principal al serialului Ozark, a anuntat ca e posibil ca Netflix sa decida sa lanseze sezonul 4 al productiei in luna ianuarie a anului 2022, insa deocamdata aceasta data nu pare sa fie una stabilita ca sigura.

Netflix: Anuntul IMPORTANT Legat de un foarte Popular Serial

Netflix a inregistrat foarte mare succes cu primele sezoane ale Ozark in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, insa ultimele n-au avut parte de la fel de multa atentie din partea abonatilor. In aceasta idee, cei de la Netflix au decis sa renunte la productia serialului dincolo de sezonul 4, chiar daca acesta ar putea atrage mai multa atentie decat sezonul 3, de exenplu, ceea ce nu ar fi totusi o foarte mare surpriza, ci ceva intalnit cu alte seriale.

Netflix incheie Ozark cu sezonul 4 in timp ce se concentreaza pe alte titluri importante pe care le are in productie de ceva vreme pentru abonatii din intreaga lume, astfel ca vor fi anuntate si alte surprize majore pentru noi. Cei de la Netflix au multe filme si seriale in plin proces de productie in aceasta perioada pentru abonatii din intreaga lume, iar ele vor fi anuntate in mod oficial in urmatoarele saptamani si luni, pe masura ce vor fi pregatite.

Netflix are peste 200 de milioane de abonati care platesc pentru serviciile sale de streaming video la cerere in fiecare luna, iar numarul este in continua crestere de ceva vreme incoace.