BANCA Transilvania: Mesajul OFICIAL catre Clientii din Tara

BANCA Transilvania direct

BANCA Transilvania transmite un nou mesaj oficial despre care ar trebui sa stie toti clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca incearca sa aduca in atentia oamenilor ceva despre care nu toata lumea stie. BANCA Transilvania aduce in discutie Direct Debit, un sistem care are menirea de a ii ajuta pe romani sa uite de plata unor facturi, rate, sau alte plati lunare, iar asta pentru ca ele se fac in mod automat din conturile lor catre orice entitate.

BANCA Transilvania vine cu acest anunt pentru a ii ajuta pe romani sa se bucure mai usor de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre platile de acest gen, iar asta pentru ca ele nu sunt usor de facut oricand. Cei de la BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa scape de grija platilor de care uita, indiferent de situatie, si sa nu mai ajunga in situatia de a avea servicii suspendate, sau chiar anulate, in anumite conditii.

BANCA Transilvania: Mesajul OFICIAL catre Clientii din Tara

BANCA Transilvania vorbeste pe website-ul sau despre toate detaliile in legatura cu acest sistem care nu este nou in Romania, dar este totusi folosit de catre un numar foarte mic de persoane. Serviciul Direct Debit este oferit exclusiv pentru cei care au conturi bancare, iar asta pentru ca banii se retrag in mod automat din contul persoanelor si sunt transferati in cel al entitatii care trebuie sa primeasca suma de bani de la un anumit client din tara.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau cum trebuie sa procedeze orice client care e dornic sa profite de acest sistem, iar totul incepe cu o vizita la banca unde trebuie semnat un acord special pentru Direct Debit. In anumite situatii ar putea fi necesara incheierea unui acord similar si cu anumiti furnizori de servicii pentru ca ei sa poata prelua automat banii din contul vostru de la BANCA Transilvania, insa asta e ceva normal in alte tari Europene.

BANCA Transilvania nu e singura banca la care exista un sistem de acest gen, alte banci oferind unele similare, asa ca puteti intreba despre ele la oricare aveti voi conturile bancare acum.