DACIA Jogger: Anuntul OFICIAL, Cum ne Surprinde Noua Masina

DACIA Jogger scaune

DACIA Jogger este noul model de masina pe care DACIA l-a anuntat in mod oficial cu doar cateva saptamani in urma, iar multa lume incepe sa fie interesata de aceasta versiune speciala pregatita de producator. Stiti deja ca DACIA Jogger este un inlocuitor pentru Lodgy, care a si fost scos din vanzare, masina fiind capabila sa transporte pana la 7 persoane, ceva care o face atractiva pentru diverse tipuri de clienti din Romania, sau ale tari.

DACIA Jogger are totusi un punct de atractie special, iar asta deoarece DACIA a decis sa-si creeze noua masina cu un mod extrem de interesant de a pozitiona scaunele pentru a se crea mai mult spatiu. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum a gandit DACIA repozitionarea scaunelor pentru ca portbagajul DACIA Jogger sa creasca de pana la 3 ori in capacitatea de stocare, ceva cu adevarat impresionant pentru o masina de acest gen.

DACIA Jogger: Anuntul OFICIAL, Cum ne Surprinde Noua Masina

DACIA Jogger poate avea capacitatea portbagajului crescuta de la 506 litri la 1594 litri multumita optiunilor pentru rearanjarea scaunelor, iar asta vine ca o masura extrem de buna a producatorului roman. Puteti vedea in scurtul clip video de mai jos cat de usor pot fi pliate si repozitionate scaunele DACIA Jogger pentru ca spatiul din portbagaj sa creasca substantial, iar multumita acestei decizii oricine se poate gandi cum sa transporte cam orice cu masina.

DACIA Jogger nu a fost gandita de la bun inceput ca o masina care sa fie capabila sa transporte chiar orice, dar pentru ca este un inlocuitor pentru MCV si Logdy, cei de la DACIA au fost obligati sa devina mult mai creativi. In aceasta idee, eu au gasit modalitati prin care sa plieze si sa repozitioneze scaunele astfel incat DACIA Jogger sa permita inclusiv transportarea de obiecte in cantitati mari, ceva ce putini credeau ca ar fi posibil pentru masina.

DACIA Jogger urmeaza sa fie disponibila pentru cumparare in perioada urmatoare de catre clientii DACIA, asa ca va fi interesant de vazut ce anume se va intampla cu vanzarile pentru ea.