BRD Romania: Noile Schimbari IMPORTANTE pentru Multi Clienti

BRD Romania curatare

BRD Romania are noi vesti grozave pentru clientii din toata tara multumita unor schimbari pe care le-a facut pentru ei in aceasta perioada si merita sa profitati de ele din moment ce sunt disponibile. Mai exact, cei de la BRD Romania le spun clientilor din Romania ca aplicatia MyBRD Mobile pentru telefoanele cu sistem de operare Android a fost actualizata, noua versiune fiind disponibila pentru instalare incepand de ieri pe o varietate de telefoane.

BRD Romania incearca sa le ofere clientilor din toata Romania cat mai multe motive sa se bucure de aplicatia pentru administrarea conturilor bancare si ar fi bine sa profitati de modificarile noi care au fost facute. BRD Romania stie ca exista interes destul de mare din partea romanilor pentru a avea la indemana solutii rapide pentru administrarea conturilor bancare pe care le au la banca, astfel ca actualizeaza cand poate si aplicatiile pentru telefoanele oamenilor.

BRD Romania: Noile Schimbari IMPORTANTE pentru Multi Clienti

BRD Romania spune in lista de schimbari pentru aceasta actualizare faptul ca a imbunatatit performantele generale ale aplicatiei si a rezolvat problemele care au fost raportate de catre utilizatori. Asta desigur ca inseamna ca experienta generala de folosire ar trebui sa fie mult mai buna decat cea cu care erau obisnuiti utilizatorii, astfel ca instalarea actualizarii pentru aplicatie ar trebui sa fie facuta de catre oricare dintre cei care au un cont bancar activ acum.

BRD Romania si-a impartit aplicatiile in MyBRD Mobile si YOU BRD, insa oricare dintre ele este aleasa de catre clienti pentru instalare ar trebui sa fie o decizie buna, fiecare avand functii care permit administrarea conturilor. Desigur ca BRD Romania vrea sa faca tranzitia spre YOU BRD pentru toti clientii din toata lumea, astfel ca o parte dintre ei au facut deja trecerea, in timp ce altii o vor face in curand, dar intre timp mai pot folosi vechea aplicatie disponibila.

BRD Romania isi distribuie aplicatiile in mod gratuit prin App Store si Google Play Store chiar acum pentru toti clientii din Romania care sunt dornici sa le instaleze si sa le foloseasca in propriile telefoane.