Netflix: Problema de care se PLANG Milioane dintre Oameni

Netflix aspect

Netflix se confrunta cu o problema pe care multi dintre cei care paltesc abonamente pentru a avea acces la platforma nu se gandeau ca o vor intalni in cadrul platformei de streaming video la cerere prea curand. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa lanseze recent toate sezoanele serialului Seinfeld pentru abonatii din intreaga lume, insa au facut si o schimbare extrem de importanta pentru modul in care este redat fiecare serial in parte in platforma.

Netflix a decis sa schimbe rata de aspect la care sunt vizualizate episoadele din cadrul serialului, aceasta modificare lasand anumite elemente din fiecare scena in afara ariei vizuale, in raport cu ceea ce e oferit de alte platforme. Puteti vedea mai jos doua exemple in care rata de aspect aleasa de catre Netflix pentru episoadele Seinfeld lasa in afara ecranului anumite elemente din interiorul, sau exteriorul, zonelor in care au fost filmate cadrele de producatori.

Netflix: Problema de care se PLANG Milioane dintre Oameni

Netflix aspect gresit

Netflix a decis sa foloseasca rata de aspect 16:9 pentru episoadele serialului Seinfeld, anticipand cel mai probabil ca vor veni si plangeri din partea celor care au mai vazut serialul in trecut si stiu ca anumite elemente din ele lipsesc. A doua imagine arata cat de proasta a fost decizia Netflix, iar asta pentru ca o groapa in care unul dintre personaje si-a pierdut cheile este complet eliminata din cadrul unui episod, asta desi diagologul dintre personale face referire directa la ea.

Netflix aspect groapa

Netflix a surprins foarte multa lume cu decizia de a aduce serialul Seinfeld in cadrul platformei sale, iar asta a fost o veste excelenta pentru multi dintre cei care platesc pentru continut. Ca lucrurile n-au fost oferite asa cum spera lumea e o cu totul alta poveste, iar Netflix va oferi cu siguranta multe explicatii pentru ceea ce s-a intamplat, insa in final Seinfeld ramane cu o rata de aspect care ascunde unele elemente din filmari, fara optiune de a o schimba.

Netflix ar putea gandi diferit cu alte seriale pe care se gandeste sa le lanseze in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, insa ramane de vazut daca o va face abia dupa ce ele vor fi lansate.