DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce Schimbare Majora va Avea

DACIA Logan 3 poluare

DACIA Logan 3 este actuala generatie de masini sedan pe care DACIA o vinde inca de la inceputul acestui an pentru clientii dornici, vanzarile pentru aceste modele fiind surprinzator de bune in Europa pana acum. In ciuda faptului ca DACIA Logan 3 se vinde bine, cei de la DACIA au planuri mari pentru viitorul seriei, astfel ca in mod oficial a fost anuntat planul de “electrificare” a masinilor in cursul urmatorului deceniu multumita tehnologiilor de la Renault.

DACIA Logan 3 ar putea avea o motorizare hibrida implementat mai repede decat se asteapta multa lume, iar asta pentruc a DACIA vrea sa aiba versiuni hibride de masini pe toate segmentele in care vinde ceva. Asta inseamna ca totul va incepe cu modelul Jogger, recent prezentat, si se va duce spre DACIA Logan 3 in urmatorii ani, astfel incat clientii sa aiba optiunea de a cumpara modele hibride indiferent ce tip de masina de la DACIA isi doresc sa cumpere acum.

DACIA Logan 3: Anuntul OFICIAL, ce Schimbare Majora va Avea

DACIA Logan 3 nu va fi oferita intr-o versiune electrica prea curand, cei de la DACIA incercand sa tina costurile de productie la valori cat mai reduse, astfel ca tot ce putem spera este sa vedem o versiune hibrida. Nu se stie foarte clar cand anume ar putea fi aceasta lansata, insa planurile DACIA sunt de a avea cate un motor electric in fiecare masina noua in 2035, si sa “electrifice” tot pana atunci, deci DACIA Logan 3 ar trebui sa aiba aceasta schimbare intre timp.

DACIA Logan 3 va ramane o masina extrem de intresanta pentru multa lume in continuare in principal multumita pretului mic pentru ceea ce ofera, dar o versiune hibrida ar atrage si mai mult interes din partea oamenilor. Desigur ca nu ar fi usor de creat o versiune hibrida a DACIA Logan 3 chiar daca de la Renault se vor lua toate tehnologiile pentru ea, iar in final aceasta nu va fi nici chiar atat de ieftina precum spera multa lume.

DACIA Logan 3 are succes tocmai pentru ca e ieftina, iar daca versiunea hibrida va fi cu mult mai scumpa decat se asteapta lumea, atunci nu e exclus ca ea sa nu aiba succesul pe care il preconizeaza oamenii.