Orange: Telefonul Oferit cu un Monitor GRATUIT la Achizitie

Orange telefon monitor gratuit

Orange are pentru clientii din toata Romania o surpriza extrem de interesanta in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa ofere un monitor cadou pentru un telefon pe care-l vinde. Vorbim despre Samsung GALAXY Z Flip 3, un telefon pliabil pe care-l vinde Orange in Romania, clientii care sunt dornici sa-l cumpere primind gratuit un monitor Samsung ca parte a ofertei, iar in aceasta pagina aveti toate detaliile pentru ea.

Orange surprinde cu aceasta decizie de a oferi un monitor gratuit atunci cand cumparam un telefon, dar totul face parte cel mai probabil dintr-o intelegere cu Samsung pentru vanzarea telefoanelor. Nu e tocmai obisnuit ca un telefon sa fie vandut cu un monitor oferit cadou de catre producator, sau operatorul de telefonie care-l vinde, astfel ca oferta celor de la Orange este una care probabil ca nu ar trebui sa fie trecuta cu vederea de catre noi.

Orange: Telefonul Oferit cu un Monitor GRATUIT la Achizitie

Orange a mai avut in trecut oferte speciale de acest gen pentru unele modele de telefoane pe care le-a avut la vanzare, iar destui oameni au profitati de surprize pentru a isi cumpara modelele dorite. Cea de acum care aduce un monitor pentru oamenii interesati sa cumpere telefoanele este una surprinzatoare, dar Samsung a mai apelat la tactici de acest gen intrecut pentru a creste interesul oamenilor vis-a-vis de telefoanele pe care le avea la vanzare.

Orange are foarte multe oferte in cadrul magazinului online din Romania, insa aceasta cu monitorul oferit gratuit pentru un telefon este una dintre cele mai neobisnuite dintre ele in aceasta perioada. Chiar si asa, probabil ca vor exista destui romani dornici sa profite de aceasta promotie speciala, insa nu vom sti vreodata acest lucru pentru ca nu se publica de obicei cifre privind oamenii care cumpara telefoane intr-un asemenea mod de la operator.

Orange are mai multe informatii despre aceasta oferta disponibile chiar pe website-ul sau din Romania, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi tot ceea ce ar trebui sa stiti chiar acum.