RO-ALERT: Mesaje Pro Vaccinare Trimise de Autoritati Romanilor

RO-ALERT Mesaje Pro Vaccinare Trimise de Autoritati Romanilor

RO-ALERT, sistemul de avertizare in caz de urgenta, este folosit de catre autoritatile din Romania pentru a le recomanda romanilor sa se protejeze pentru a nu se infecta, dar si sa se vaccinze, totul ca o masura disperata pentru a reduce numarul de cazuri, care in curand va depasi 20.000 pe zi.

RO-ALERT va fi folosit pentru a atentiona saptamanal romanii in legatura cu pericolul urias pe care-l reprezinta pandemia de Coronavirus in Romania, iar autoritatile fac asta pentru ca nu mai au solutii in timp ce spitalele nu mai pot face fata numarului mare de oameni care sunt infectati.

RO-ALERT incepe sa fie folosit intr-o zi cu un record urias de decese in Romania, 331 de persoane pierzandu-si viata in ultimele 24 de ore in urma infectarii cu varianta Delta a Coronavirus, iar aceasta situatie este de asteptat sa continue in saptamanile urmatoare.

RO-ALERT Mesaje Pro Vaccinare Trimise de Autoritati Romanilor protejare

RO-ALERT este singurul sistem de mesagerie pe care autoritatile se pot baza pentru a ii alerta pe romani in legatura cu problemele aduse de pandemia de Coronavirus avand siguranta ca mesajele ajung acolo unde trebuie, iar in contextul actual, alta solutie nu prea mai exista.