Romania: Criza Alarmanta care Extinde Restrictiile in Tara

Romania Criza Alarmanta Extinde Restrictiile Tara

Romania se afla intr-o plina criza alarmanta din cauza valului 4 al pandemiei de Coronavirus, iar asta duce la o extindere a restrictiilor in toata tara, ceva care din pacate afecteaza milioane de oameni din diverze zone, si asta nu doar pentru cateva zile, ci pentru saptamani, sau luni, intregi.

Romania ar urma sa depaseasca maine o medie nationala a incidentei de infectari de 6/1000 de locuitori, cu incidente record in Ilfov si Bucuresti, ambele peste 10, dar in niciuna dintre aceste zone nu s-a impus carantinarea totala a judetului, sau a capitalei, ceea ce nici n-ar urma sa se intample.

Romania are sute de localitati in care ratele de incidenta au depasit de mult valoarea de 3/1000 de locuitori si care se indreapta spre 6/1000 de locuitori, iar acolo vor deveni active mai multe restrictii pentru romani, mai ales ca de acum masca este obligatorie in toate spatiile deschise.

Romania a impus greu masuri de restrictie in urma raspandirii necontrolate a variantei Delta in toata tara, iar acum inregistreaza saptamanal recorduri de cazuri noi, plus un record sumbru de decese astazi, dar cu toate acestea, fara o vaccinare in numar mare a oamenilor, situatia de acum s-ar putea repeta.

Romania Criza Alarmanta Extinde Restrictiile Tara incidente

Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana cand vine vorba despre numarul de persoane vaccinate, iar acest lucru reprezinta o principalul motiv pentru care varianta Delta a Coronavirus infecteaza atat de multi oameni in toata tara, insa fara o vaccinare in masa vom mai vedea probleme identice in viitor.