DIGI Mobil: Anunt OFICIAL, ce au Aflat Multi dintre Clienti

DIGI Mobil lider

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, cu aproape 4 milioane de clienti in toata tara, compania romaneasca fiind totusi intr-o continua cautare de noi abonati. Aceasta lupta pe care DIGI Mobil o duce pe piata de telefonie mobila din Romania este incununata de succes in fiecare luna, iar asta pentru ca operatorul reuseste in continuare sa ramana in topul portarilor din tara noastra, pentru a 9-a luna consecutiv in 2021.

DIGI Mobil a ajuns in topul operatorilor de telefonie mobila din Romania la numarul de portari multumita preturilor mici pentru serviciile pe care le ofera, dar si a beneficiilor mari pe care le ofera in acesti bani. Conform celor de la ANCOM, in luna septembrie DIGI Mobil a reusit sa atraga in reteaua sa nu mai putin de 50,510 de numere de telefonie fixa si mobila dintr-un total de 85.094 portate in toat atara, ceea ce este o realizare incredibila a operatorului.

DIGI Mobil: Anunt OFICIAL, ce au Aflat Multi dintre Clienti

DIGI Mobil ramane in continuare la peste 50% dintre portarile totale facute lunar in Romania, situatie care se repeta de ceva vreme incoace, si care pare putin probabila de a se schimba curand. DIGI Mobil a reusit in anul 2021 sa porteze aproximativ 400.000 de clienti in reteaua sa pana la final de septembrie, ceea ce inseamna ca e posibil ca in acest an sa-si depaseasca recordul de portari stabilit in cursul anului anterior, de la debutul pandemiei.

DIGI Mobil surprinde cu numarul mare de clienti care ajung in reteaua sa, dar cum romanii cauta acum preturi mai mici pentru serviciile de telefonie mobila, poate ca intr-o anumita masura e normal sa vedem asa ceva. DIGI Mobil a stiut exact ce sa le ofere romanilor pentru a avea succes, adica preturi mici si beneficii multe, chiar daca experienta in sine nu este la fel de buna precum cea oferita de catre alti operatori de telecomunicatii din tara.

DIGI Mobil va continua mai mult ca sigur sa domine piata portarilor din Romania si in cursul urmatoarelor luni, asa ca ramane doar sa vedem cat de multi oameni va reusi in final sa atraga.