BCR Romania: Mesajul EXTRAORDINAR pentru TOTI Clientii Azi

BCR Romania general

BCR Romania are un mesaj extraordinar care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o veste grozava pe care n-ar trebui sa o treaca nimeni cu vederea. Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la BCR Romania vorbesc despre o noua actualizare pentru aplicatia George dedicata telefoanelor iPhone si Android, aceasta aducand o serie de schimbari foarte interesante pentru clientii din toata tara.

BCR Romania ofera aplicatia George pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android in ideea de a le permite sa-si administreze mult mai usor conturile bancare in care au banii folositi zilnic. Actualizarea cea mai recenta lansata pentru aplicatia George dedicata telefoanelor mobile vine cu o serie de schimbari interesante, iar prima dintre ele are legatura cu noul aspect al ecranului principal in care putem vedea datele conturilor noastre bancare.

BCR Romania: Mesajul EXTRAORDINAR pentru TOTI Clientii Azi

BCR Romania spune ca acolo exista comenzi rapide pentru administrarea conturilor de catre oricare dintre clienti, iar clipul video de mai jos ne arata foarte clar schimbarile care vor fi oferite. Separat de aceasta modificare, cei de la BCR Romania spun deasemenea ca utilizatorii au acces mai simplu la Moneyback si Multibanking direct din profilul principal, astfel ca nu mai trebuie sa le cautam printre celelalte sectiuni, asa cum se intampla in versiunea anterioara a aplicatiei.

BCR Romania transmite deasemenea ca acum putem partaja mult mai rapid inclusiv IBAN-ul conturilor noastre catre oricine trebuie sa ne trimita bani, aceasta fiind o veste grozava pentru noi toti. BCR Romania spune ca versiunea 21.34 a aplicatiei George este cea care aduce toate aceste modificari pentru clientii din toat atara care o folosesc, iar clipul video de mai sus ne detaliaza schimbarile grozave de care ne vom putea bucura chiar de astazi.

BCR Romania distribuie aplicatia George in mod gratuit pentru iPhone si Android prin App Store si Google Play Store, deci nu ar trebui sa o descarcat de nicaieri altundeva, indiferent ce vi se recomanda.