DACIA Duster 2021: Noile PROBLEME care Afecteaza Lansarea

DACIA Duster 2021 incurcatura

DACIA Duster 2021 este cel mai recent model de SUV creat de catre DACIA pentru clientii sai din toata lumea, el fiind lansat in mod oficial in luna septembrie, dar din pacate productia are probleme majore. Cei care au fost interesati sa cumpere DACIA Duster 2021 s-au confruntat cu timpi de asteptare extrem de lungi pentru livrarea masinilor, iar asta in principal din cauza lipsei de componente pentru asamblarea unitatilor comandate de oameni.

DACIA Duster 2021 a avut saptamana aceasta din noi probleme foarte mari, iar asta pentru ca luni, marti, vineri, productia a fost suspendata la DACIA din cauza lipsei de componente necesare asamblarii masinilor. Diverse componente electronice pentru calculatoare, ecrane, module ale DACIA Duster 2021 nu sunt disponibile in momentul de fata in cantitati suficiente pentru asamblarea tuturor masinilor care au fost comandate, astfel ca productia dureaza foarte mult in aceasta perioada.

DACIA Duster 2021: Noile PROBLEME care Afecteaza Lansarea

DACIA Duster 2021 a trecut printr-o serie de suspendari ale productiei in ultimele luni, iar asta deoarece penuria de semiconductori a creat probleme foarte serioase pentru cei de la DACIA in anul 2021. Conducerea grupului a afirmat in repetate randuri faptul ca e posibil sa mai fie suspendari de productie in 2021 din cauza crizei globale, iar acest lucru se intampla, dar se va mai si intampla, iar cei care asteapta DACIA Duster 2021 vor mai avea destul de asteptat.

DACIA Duster 2021 este un SUV care s-a bucurat si se bucura de multa atentie din partea oamenilor, inclusiv o noua versiune speciala fiind anuntata de catre cei de la DACIA deja, dar nu se stie cum vor decurge livrarile. Avand in vedere felul in care arata lucrurile in momentul de fata, e destul de improbabil ca inclusiv viitoarea versiune care va fi anuntata in 2022 sa fie livrata in conditii mai bune decat DACIA Duster 2021, unitatile comandate putand ajunge la clienti tarziu in 2022.

DACIA Duster 2021 ramane totusi o masina foarte interesanta pentru foarte multa lume, iar daca productia ar fi la un nivel ridicat, e posibil ca si vanzarile sa fie cu mult peste asteptarile oamenilor.